Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 22-Οκτ-2021 09:45

  Θεσσαλονίκη: Τι θα ισχύσει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

  Θεσσαλονίκη: Τι θα ισχύσει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 12:02

  Μόνο στρατιωτικά τμήματα θα παρελάσουν στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο διευκρινίζει ότι η διάρκεια της παρέλασης δεν θα υπερβαίνει τα 60 λεπτά.

  Κανονικά θα γίνει η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, μια ημέρα νωρίτερα. 

  Αναλυτικά οι διευκρινίσεις για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου από το Υπουργείο Εσωτερικών:

  Αναφορικά με τη διεξαγωγή των παρελάσεων και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και επειδή διακινούνται ανυπόστατες φήμες περί μη διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων, επισημαίνεται ότι συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου 2021. 
   
  Επομένως, οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Διευκρινίζεται ότι η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά. Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα. Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια  60 λεπτών.
   
  Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ