Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Οκτ-2021 17:26

  Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του 40χρονου που εμφανίστηκε ως "μήλον της έριδος"

  Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του 40χρονου που εμφανίστηκε ως "μήλον της έριδος"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Παναγιώτη Στάθη 

  Μια χαλαρή φιλική σχέση και μερικές διαδικτυακές συνομιλίες που τον συνδέουν με την υπόθεση, περιέγραψε ο 40χρονος που φέρεται ως το πρόσωπο για τα μάτια του οποίου προχώρησε η κατηγορούμενη στην επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, στην κατάθεσή του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

  Ο μάρτυρας μάλιστα εξετάστηκε κατ΄ αντιπαράσταση με την Ιωάννα, που επιβεβαίωσε σε γενικές γραμμές όσα είπε εκείνος: "Επιβεβαιώνω όσα λέει ο μάρτυρας. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω δια ζώσης. Υπήρξαν μικρές διαφοροποιήσεις. Θυμάμαι ότι επανερχόταν στη συνομιλία μας. Αν και του είχα εξηγήσει την κατάσταση με την Εφη και θεωρώ ότι ο ίδιος είχε καταλάβει, αλλά επανερχόταν στο να μου στέλνει μηνύματα".

  Ο 40χρονος ανέφερε ότι δεν θυμάται τον εαυτό του να επανέρχεται στη συζήτηση. Σχετικά με την κατηγορούμενη, υποστήριξε ότι απάντησε στην Ιωάννα ότι εύχεται να είναι καλά.

  Νωρίτερα, ο 40χρονος περιέγραψε τη σχέση του και με τις δυο γυναίκες. "Με την κατηγορούμενη είχαμε μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε ερωτικά περιστασιακή. Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαμε βρεθεί. Δεν υπήρξε ούτε λήξη ούτε έναρξη της σχέσης. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα από το Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαμε βρεθεί μια φορά" ανέφερε ο 40χρονος, επιμένοντας ότι γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα.

  "Την Ιωαννα Παλιοσπύρου δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει δια ζώσης. Πριν από 4 χρόνια της είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει. Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς" ανέφερε και συμπλήρωσε ότι αντάλλαξαν εντελώς τυπικά μηνύματα.

  "Υπήρξε ένα αίτημα φιλίας από εμένα, μου είπε ότι διεγράφη η διαδικασία και τη ρώτησα γιατί, μου είπε για μια συνεπωνυίια. Μου είπε ότι κάποια ενδιαφέρεται για μένα. Στη συνομιλία που είχα με την παθούσα αναφέρθηκε το όνομα της κατηγορούμενης στο πλαίσιο του αν είναι κοινή μας γνωστή.

  Για την ανταλλαγή μηνυμάτων με την Παλιοσπύρου δεν δέχθηκα όχληση από την κατηγορούμενη" ανέφερε ο μάρτυρας.

  Αναφερόμενος στην επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο μάρτυρας ξεκαθάρισε ότι το άκουσε πηγαίνοντας στη δουλειά του.

  "Για την επίθεση σε βάρος της παθούσας άκουσα πηγαίνοντας στη δουλειά και μάλιστα το σχολιάσαμε με ένα συνάδελφο. Ήταν σοκαριστικό και πρωτόγνωρο και μας θύμισε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας που περιέγραφαν τέτοιες καταστάσεις. Δεν πήγε ποτέ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι κάποιος από τον περίγυρο μου".

  Εισαγγελέας: Το 2018 βρίσκεστε σε ελεύθερη ερωτική σχέση με την κατηγορούμενη; Την Παλιοσπύρου τη γνωρίζετε;

  Μάρτυρας: Όχι, όχι.

  Εισαγγελέας: Περιγράψτε πώς έγινε το αίτημα φιλίας στην Ιωάννα;

  Μάρτυρας: Γράφει ονοματεπώνυμο και αριθμό κοινών φίλων.

  Εισαγγελέας: Γιατί κάνατε στο συγκεκριμένο πρόσωπο αίτημα; Ποιος ήταν ο λόγος;

  Μάρτυρας: Δεν υπήρξε συγκεκριμένος λόγος.

  Εισαγγελέας: Μετά την αποδοχή μεσολάβησαν μεταξύ σας συνομιλίες;

  Μάρτυρας: Ναι απλές συνομιλίες σχετικά με κάποιον συνεπωνυμό μου

  Εισαγγελέας: Το επόμενο διάστημα ήσασταν φίλοι ή σας είχε διαγράψει;

  Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω. Δε βγαίνει κάποια ειδοποίηση. Πρέπει να μπω εγώ στη σελίδα της για να δω αν με έχει διαγράψει κάποιος. Σχετικά με τη διαγραφή μου από τους φίλους της μου είπε ότι υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για μένα. Της εξήγησα ότι δεν είμαι σε σχέση, μετά εκείνη μου είπε για κάποιον συνεπώνυμο μου και θεώρησα ότι κάπου εκεί έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ