Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 03-Αυγ-2021 13:44

  Ισραήλ: Καραντίνα τουλάχιστον 7 ημερών σε όσους γυρίζουν από Ελλάδα

  Ισραήλ: Καραντίνα τουλάχιστον 7 ημερών σε όσους γυρίζουν από Ελλάδα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15.04

  Το Ισραήλ έβαλε την Ελλάδα - μαζί με τις ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και μερικές ακόμη χώρες - στη λίστα με τις χώρες για τις οποίες υπάρχει σοβαρή ταξιδιωτική προειδοποίηση, σύμφωνα με την Jerusalem Post, ύστερα από σύσταση του υπουργείου Υγείας της χώρας.

  Επομένως, από την Παρασκευή, όλοι οι ταξιδιώτες από τις παραπάνω χώρες που θα επιστρέφουν στο Ισραήλ θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα για τουλάχιστον επτά ημέρες. Σημειώνεται πως το μέτρο αυτό περιλαμβάνει και όσους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει παλαιότερα από κορονοϊό.

  Σημειώνεται πως στους Ισραηλινούς επιτρέπεται να ταξιδεύουν στις "πορτοκαλί" χώρες, αλλά υποχρεούνται να μπαίνουν σε καραντίνα μετά την επιστροφή τους για 14 ημέρες, ωστόσο το διάστημα της καραντίνας μπορεί να μειωθεί σε επτά ημέρες ύστερα από δύο αρνητικά μοριακά τεστ.

  Οι χώρες που τοποθετούνται στο υψηλότερο επίπεδο κινδύνου - στην κόκκινη λίστα - τίθενται υπό ταξιδιωτική απαγόρευση. Σε αυτήν την περίπτωση, απαγορεύεται στους Ισραηλινούς να επισκέπτονται αυτές τις χώρες εκτός εάν λάβουν ειδική άδεια από την αρμόδια κυβερνητική επιτροπή.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ