Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 15-Ιουν-2021 19:39

  Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα υποστηρίζει το 4th InvestGR Forum 2021

  Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα υποστηρίζει το 4th InvestGR Forum 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα προσφέρει την υποστήριξή της στο InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece.

  Το 4th InvestGR Forum 2021: Reforming the Greek Economy θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 14 Ιουλίου και θα έχει ως κεντρικό του θέμα τις Μεταρρυθμίσεις στην Ελληνική οικονομία και πώς αυτές θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ελκυστικότητας της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού.

  Η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κα Νιόβη Ρίγκου, δήλωσε: "Η προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας για την ανάκαμψη   της χώρας μετά την πανδημία και τη δημιουργία νέων και ποιοτικών θέσεων εργασίας. Τα περίπου 31 δις ευρώ που θα λάβουμε από το Ταμείο Ανάκαμψης – επιπλέον των κονδυλίων από τα Ευρωπαϊκά αναπτυξιακά  προγράμματα που περιλαμβάνονται στο νέο προϋπολογισμό της Ένωσης για την περίοδο 2021-2027 -, πρέπει να αποτελέσουν τη μαγιά για το επενδυτικό άλμα της Ελλάδας. Έτσι, και φέτος η Αντιπροσωπεία στηρίζει το InvestGR Forum, καθώς πρόκειται για  μια εκδήλωση-κλειδί, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο, τα τελευταία χρόνια, στο να κερδηθεί το στοίχημα της προσέλκυσης των ξένων επενδύσεων που η χώρα χρειάζεται."

  Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, σχολίασε: "Παρά τους καταναγκασμούς και τις αντιξοότητες της περιόδου λόγω της υγειονομικής κρίσης, διατυπώνονται βάσιμες προσδοκίες για σημαντικά οφέλη για την Ελληνική Οικονομία από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, όπως και από το νέο ΕΣΠΑ. Σε μια τέτοια προοπτική, χαιρετίζουμε τον συμβολισμό της υποστήριξης της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα σε κάθε προσπάθεια διαλόγου για την αναγκαιότητα των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, σκοπό που επιδιώκει να υπηρετήσει και το InvestGR Forum". 

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ