Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 15-Ιουν-2021 17:10

  Παραίτηση Φουρθιώτη από την αίτηση ακύρωσης της απόφασης μείωσης της φρουράς του

  Παραίτηση Φουρθιώτη από την αίτηση ακύρωσης της απόφασης μείωσης της φρουράς του
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δεν στήριξε ενώπιον του ΣτΕ την αίτηση του, με την οποία ζητούσε την ακύρωση της απόφασης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ σχετικά μείωση των μέτρων ασφαλείας του ο Μενιος Φουρθιώτης. 

  Ο 36χρονος παρουσιαστής, που βρίσκεται προφυλακισμένος για άλλη υπόθεση, ανακοίνωσε δια του συνηγόρου του Πανου Λαζαρατου ότι παραιτήθηκε από την αίτηση. 

  Σημειώνεται, ότι με την προσβαλλόμενη από 31.3.2021 πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. έπαυσε η προσωπική φρούρηση του Μένιου Φουρθιώτη (4 αστυνομικοί, συνοδευτική μοτοσυκλέτα με αστυνομικό και υπηρεσιακό αυτοκίνητο) και η φρούρηση της κατοικίας του, ενώ παρέμεινε η φρούρηση των χώρων εργασίας του.

  Σήμερα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συζήτηση στο Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά ο παρουσιαστής, μέσω του δικηγόρου του Πάνου Λαζαράτου, δήλωσε ότι ο εντολέας του παραιτείται. Υπενθυμίζεται, ότι το ίδιο Τμήμα του ΣτΕ έχει απορρίψει το αίτημα του Μένιου  Φουρθιώτη για έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία θα "πάγωνε" η προσβαλλόμενη απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., ενώ έχει απορριφθεί και το αίτημα έκδοσης αναστολής της ίδιας απόφασης.

  Παναγιώτης Στάθης 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ