Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 11-Απρ-2021 11:34

  Κοζάνη: Χωρίς προβλήματα η τροφοδοσία με self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της Δυτικής Μακεδονίας

  Κοζάνη: Χωρίς προβλήματα η τροφοδοσία με self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της Δυτικής Μακεδονίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η τροφοδοσία με self test μαθητών των Λυκείων, των εκπαιδευτικών αλλά και των υπόλοιπων εργαζομένων στις σχολικές μονάδες Λυκείων της Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Μαρδίρη, εκκρεμότητες υπάρχουν μόνο σε δύο περιπτώσεις, στο Εσπερινό Λύκειο Γρεβενών και το αντίστοιχο της Φλώρινας όπου οι μαθητές τους θα παραλάβουν το πρωί της Δευτέρας 12 Απριλίου, αυτοπροσώπως τα self test από τις σχολικές τους Μονάδες.

  Ο κ. Μαρδίρης διευκρίνισε ότι για τις περιπτώσεις των μαθητών όπου δεν διαθέτουν εκτυπωτή για να τυπώσουν την καρτέλα του αποτελέσματος μπορούν οι γονείς να υπογράφουν μια υπεύθυνη δήλωση όπου θα βεβαιώνεται το αποτέλεσμα του τεστ.

  Σημείωσε επίσης ότι έχει ανοίξει και η διαδικασία για τους εργαζόμενους στις σχολικές μονάδες, όπως καθαρίστριες και προσωπικό των κιλικίων όπου με το ΑΜΚΑ τους θα μπορούν να προμηθεύονται το τεστ και να δηλώνουν το αποτέλεσμα στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ