Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 23-Νοε-2020 13:39

  Ο Πάνος Παπαδόπουλος αποχωρεί από τη Forthnet μετά το deal με τη United Group

  Ο Πάνος Παπαδόπουλος αποχωρεί από τη Forthnet μετά το deal με τη United Group
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τέλος εποχής για τη Forthnet συνιστά η αποχώρηση του κ. Πάνου Παπαδόπουλου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, την οποία και επισημοποίησε η εταιρεία με ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

  Η αποχώρηση του κ. Παπαδόπουλου από τη θέση του CEO και από την εταιρεία έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης της προηγούμενης Τρίτης περί απόκτησης συμμετοχής από τo United Group σε ποσοστό που ανέρχεται περίπου στο 80% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

  Πηγές της αγοράς αναφέρουν ότι ο κ. Παπαδόπουλος αποχωρεί από τη Forthnet μετά από 30 ολόκληρα χρόνια στην εταιρεία, έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή του, καθώς μεταξύ άλλων συνέβαλε με καθοριστικό τρόπο, ως επικεφαλής της διοικητικής ομάδας της Forthnet, στην εύρεση στρατηγικού επενδυτή και στο deal με τις δανείστριες τράπεζες. 

  Όπως ανακοινώθηκε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ανέλαβε ο μέχρι σήμερα Chief Financial Officer της εταιρείας Δημήτριος Τζελέπης. Ο κ. Τζελέπης θα εκπροσωπεί από το νέο ρόλο του την εταιρεία μέχρι τη Γενική Συνέλευση της 11ης Δεκεμβρίου, όπου θα εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο. 

  Η επιστολή Παπαδόπουλου 

  Ο απερχόμενος Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, κ. Πάνος Παπαδόπουλος, σε αποχαιρετιστήρια δήλωση του προς του εργαζόμενους και τους συνεργάτες της Forthnet τόνισε τα εξής: 

  "Μία διαδρομή 30 ετών, που με κάνει να νιώθω αληθινά υπερήφανος  για όλα τα μικρά και μεγάλα της επιτεύγματα ολοκληρώνεται σήμερα. Έζησα τη σύσταση και την ανάπτυξη της Forthnet συμμετέχοντας ενεργά στην εξέλιξη ενός ακαδημαϊκού spin-off που διαμορφώθηκε τελικώς σε μια από τις πιο μεγάλες και σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις.

  Στις δύσκολες συνθήκες της τελευταίας δεκαετίας, σε μια περίοδο αρνητικού και ασταθούς μακροοικονομικού περιβάλλοντος, η Εταιρία, που πάντα ήταν, είναι και θα είναι οι άνθρωποί της, κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά να δημιουργήσει και πάλι αξία αλλά κυρίως να τοποθετηθεί στρατηγικά στο μέλλον. Έτσι, παρά τις αντιξοότητες, η Forthnet  πέτυχε να προσελκύσει την είσοδο ενός σημαντικού στρατηγικού επενδυτή στο κεφάλαιό της.

  Εύχομαι από καρδιάς, η Εταιρία να συνεχίσει να πρωτοπορεί, να επεκτείνεται, να μεγαλώνει  και τα επόμενα χρόνια στους πολλά υποσχόμενους χώρους της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ