Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 21-Σεπ-2020 19:43

  ΔΕΔΔΗΕ: Εργαζόμαστε επί 24ώρου βάσεως για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών του "Ιανού"

  ΔΕΔΔΗΕ: Εργαζόμαστε επί 24ώρου βάσεως για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών του “Ιανού”
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα ενισχυμένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε όλες τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία του Ιανού συνεχίζουν το έργο τους επί 24ώρου βάσεως, για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών σε όλα τα σημεία του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, αναφέρει ο Διαχειριστής σε ανακοίνωσή του.

  Παράλληλα, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η πρόοδος των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στις πληγείσες περιοχές, διαμορφώνεται σήμερα απόγευμα Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου ως εξής: 

  Στην Κεφαλονιά επανηλεκτροδοτήθηκαν τα αντλιοστάσια στα Φαβατάτα Παλικής, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στην Αγία Ευφημία και στο Βόρειο τμήμα για την επανηλεκτροδότηση μέχρι και τον οικισμό του Φισκάρδου.

  Στη Ζάκυνθο συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης μεμονωμένων βλαβών στη Χαμηλή Τάση.

  Στην Ιθάκη προχωρούν οι εργασίες στο Βόρειο τμήμα του νησιού, όπου παρουσιάζονται τα σοβαρότερα προβλήματα λόγω μεγάλου αριθμού δέντρων που έχει πέσει στο Δίκτυο, ενώ η περιοχή έχει επανηλεκτροδοτηθεί έως και τον οικισμό Λεύκες.

  Στην Καρδίτσα, συνεχίζεται πυρετωδώς το δύσκολο έργο άντλησης των υδάτων και εκκρεμεί η ηλεκτροδότηση 12 υποσταθμών στο κέντρο της πόλης, καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχουν καταφέρει να ηλεκτροδοτήσουν 102 υποσταθμούς.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ