Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 18-Αυγ-2020 19:50

  Δωρεά ρομποτικού μηχανήματος απολύμανσης στο ΓΝΑ "Ελπίς" για τον "Covid-19"

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ο διοικητής του Νοσοκομείου "Ελπίς" κ. Ιωάννης Κοτσαρίδης

  Ένα υπερσύγχρονο ρομποτικό μηχάνημα ψεκασμού και απολύμανσης, αξίας 11 χιλιάδων ευρώ, δώρισαν στο Γενικό Νοσοκομείο "Ελπίς" η διοίκηση και τα μέλη της Νέας Λέσχης "Lions Club Ekali Laura Brigman” στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής ευαισθητοποίησης και δράσης κατά της εξάπλωσης του νέου στελέχους κορωνοϊού "Covid-19”.

  Η ιδρυτική πρόεδρος της Νέας Λέσχης "Lions Club Ekali Laura Brigman” κ. Κατερίνα Βλαζάκη διοργάνωσε μια ειδική τελετή στο "Politia Tennis Club” και ανακοίνωσε τη δωρεά προς το νοσοκομείο, τονίζοντας ότι αυτή είναι μια πρώτη από μια δέσμη ενεργειών που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο. "Έχουμε ένα όνειρο κι ένα ξεκάθαρο σκοπό, να συνδέσουμε την επιχειρηματικότητα με την προσφορά, που ξεκίνησε ως όνειρο και μετουσιώθηκε σε όραμα και ανάγκη για δράση", επισήμανε και προανήγγειλε κοινωνικές δράσεις που αφορούν στην προστασία της όρασης, την καταπολέμηση του διαβήτη, την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου, την προστασία του περιβάλλοντος, την καταπολέμηση της πείνας και την προαγωγή της γνώσης στη νεολαία.

  Ο πρόεδρος του Γ.Ν.Α. "Ελπίς" κ. Ιωάννης Κοτσαρίδης παραβρέθηκε στην εκδήλωση και στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τα μέλη της λέσχης για τη δωρεά του ρομποτικού μηχανήματος και τόνισε πως αυτή η κίνηση δεν απευθύνεται μόνο στο προσωπικό του νοσοκομείου ή τους ασθενείς που το επισκέπτονται, αλλά προς μια κοινωνία που έχει ανάγκη αρωγής από τους επιχειρηματίες.

  Συμβολική αλλά και βαθιά ουσιαστική χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος τη δωρεά που έκαναν τα μέλη της Νέας Λέσχης "Lions Club Ekali Laura Brigman”. "Τόσο η Λέσχη, όσο και η ιδρυτική Πρόεδρος, έχουν συνεργαστεί στενά με το δήμο μας σε κοινωφελείς δράσεις και σε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Θωμάκος κι ευχήθηκε να ενισχυθεί περαιτέρω η συνεργασία των δύο πλευρών σε ενέργειες με ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

  Την πρόεδρο της Λέσχης κ. Κατερίνα Βλαζάκη, η οποία είναι και διακεκριμένη επιχειρηματίας στον τομέα της Ενέργειας και των Κατασκευών, τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα κ. Μαριάνθη Καφετζή, η Aναπληρώτρια Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Παυλίδου - Κουτρουμπή, ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς – δικηγόρος κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος. ο νομικός σύμβουλος του νοσοκομείου "Ελπίς" κ. Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, στελέχη της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δημοσιογράφοι.

  Επίσημος χορηγός της βραδιάς ήταν ο Όμιλος Εταιρειών "BCW Group” με δραστηριότητες στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγασία και το Ντουμπάι σε Oil trading, Commodities Brokerage, Shipbroking, EPC, Real Estate, Renewable Energy.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ