Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 10-Ιουλ-2020 19:00

  Χρ. Καλογρίτσας: Θα προσκομίσω τα στοιχεία για το πού κατέληξαν τα 3 εκατομμύρια

  Χρ. Καλογρίτσας: Θα προσκομίσω τα στοιχεία για το πού κατέληξαν τα 3 εκατομμύρια
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Έχω αδιάσειστα στοιχεία από πού ήρθαν και πού κατέληξαν τα 3 εκατομμύρια", αναφέρει σε δήλωσή του, εκ μέρους του επιχειρηματία Χρ. Καλογρίτσα, ο δικηγόρος Δημ. Λουβερδής.

  Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση αναγκάζεται να προβεί στην σε αυτή  εξαιτίας "πλείστων δημοσιευμάτων" και "ανακριβειών", ενώ θυμίζει πως οι αλλεπάλληλες έγγραφες προσκλήσεις που απευθύνθηκαν στην CCC  "στερεί οποιοδήποτε νομικό ή ηθικό αντεπιχείρημα τόσο από την ίδια όσο και των προσώπων που συνεργάστηκαν με αυτή", όπως αναφέρει με νόημα.

  Αναφέρει επίσης:

  -Πως τα email που παρατέθηκαν και "είναι αδιάσειστα" και δείχνουν (όπως έχει αναφέρει και στο δικαστήριο) πως επρόκειτο για μια εικονική υπεργολαβία με σκοπό την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας.

  -Πως "εξίσου αδιάσειστα είναι τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πού και με υποδείξεις ποιών διατέθηκαν τα κεφάλαια εκατομμυρίων ευρώ, προς προώθηση και προσαύξηση της αξίας Εντύπου φίλα διακείμενου στην κατά τον οικείο χρόνο Κυβέρνηση και τα οποία θα προσκομιστούν αρμοδίως στις Δικαστικές Αρχές".

  Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

  "Συναισθανόμενοι τη σοβαρότητα και τις νομικές προεκτάσεις της υπόθεσης που έχει γεννηθεί κατόπιν της συνειδητής επιλογής της εταιρείας CCC να προβεί σε ψευδείς παραστάσεις εναντίον Δικαστηρίων της ημεδαπής και της αλλοδαπής και το κυριότερο να εμμείνει σε αυτές (τις ψευδείς παραστάσεις) παρά τις επανειλημμένες έγγραφες προσκλήσεις μας που προηγήθηκαν για να συμμορφωθεί στα επιτασσόμενα εκ του νόμου, επιλέξαμε καταρχήν τη στάση της σιωπής, σε έμπρακτη εκδήλωση του σεβασμού μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στο έργο αυτής.

  Ωστόσο, οι ανακρίβειες πλείστων δημοσιευμάτων και το βασικότερο η διαστρέβλωση της αλήθειας, μας αναγκάζει να εφιστήσουμε την προσοχή όλων στα κάτωθι:

  α) οι ως άνω εγγραφές προσκλήσεις που προηγουμένως απευθύναμε στην εταιρεία CCC να απέχει από κάθε παράνομη πράξη, αυτονόητα στερούν από την ίδια αλλά και από οποιονδήποτε τρίτο - γνώστη της αλήθειας, κάθε νομικό, αλλά και ηθικό αντεπιχείρημα, για τις συνέπειες που επέφερε αυτή η συνειδητή στάση της ίδιας της CCC, αλλά και των προσώπων που συνεργάστηκαν με αυτήν.

  β) τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αληθινή συμφωνία και κυρίως τα μέρη που πραγματικά συνήψαν αυτήν, όπως άλλωστε αυτά αναδεικνύονται και από τα κατατεθέντα mail, είναι αδιάσειστα και θα αναδειχθούν στο πλαίσιο της εν εξελίξει δικαστικής έρευνας.

  γ) εξίσου δε αδιάσειστα είναι και τα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν πού και με υποδείξεις ποιών διατέθηκαν τα κεφάλαια εκατομμυρίων ευρώ, προς προώθηση και προσαύξηση της αξίας Εντύπου φίλα διακείμενου στην κατά τον οικείο χρόνο Κυβέρνηση και τα οποία θα προσκομιστούν αρμοδίως στις Δικαστικές Αρχές."

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ