Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 25-Ιουν-2020 13:22

  Βασιλάκης: Οι επιπτώσεις της πανδημίας ήταν μεγάλες για τις αερομεταφορές - Εμείς συνεχίζουμε

  Βασιλάκης: Οι επιπτώσεις της πανδημίας ήταν μεγάλες για τις αερομεταφορές - Εμείς συνεχίζουμε
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στις αερομεταφορές και την πορεία της Aegean Αirlines μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας, Ευτύχης Βασιλάκης, κατά την 28η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. 

  "Η τελευταία εκδήλωση ήταν στις 13 Φεβρουαρίου για την παραγγελία των νέων αεροσκαφών και την εταιρική ταυτότητα" δήλωσε και πρόσθεσε "Οι επιπτώσεις της πανδημίας ήταν μεγάλες για τις αερομεταφορές. Εμείς συνεχίζουμε. Παραλάβαμε το πέμπτο νέο αεροσκάφος  και σε δύο μήνες το έκτο, την επόμενη χρονιά το έβδομο. Η Aegean θα συνεχίσει να συμβάλει, οι εργαζόμενοι έφτιαξαν μια εταιρεία με αντοχές. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, τον επόμενο μήνα ξεκινάμε πτήσεις προς Ηράκλειο και Ρόδο".

  "Η προσπάθεια θα είναι δύσκολη, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, οι απώλειες είναι δεδομένες. Δουλεύουμε αναγκαστικά για το μέλλον και τις επόμενες σεζόν. Έχουμε τη διάθεση και την αντοχή να το κάνουμε εφόσον το πλαίσιο που έχει δημιουργήσει η Πολιτεία στηρίζει τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις" δήλωσε. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ