Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 28-Μαϊ-2020 10:40

  Mήνυμα Μ. Βαρβιτσιώτη για τα 41 χρόνια από την υπογραφή Συμφωνίας για την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ-ΕΕ

  Mήνυμα Μ. Βαρβιτσιώτη για τα 41 χρόνια από την υπογραφή Συμφωνίας για την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ-ΕΕ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μήνυμα για τα 41 χρόνια από την υπογραφή της Συμφωνίας για την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στο Ζάππειο έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ανάρτησή του στο twitter.

  "Σαν σήμερα, 41 χρόνια πριν, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διασφάλισε με την υπογραφή του τη συμμετοχή της Ελλάδας στο μεγάλο ταξίδι της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Σήμερα το όραμα της ενωμένης και ισχυρής Ευρώπης είναι πιο επίκαιρο παρά ποτέ", ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

  Κ. Βλάσης: Συνεχίζεται η συμβολή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό όραμα

  Μήνυμα για τα 41 χρόνια από την υπογραφή της συμφωνίας για την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια έστειλε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, με ανάρτησή του στο twitter.

  "41 χρόνια από την ιστορική στιγμή στο Ζάππειο, όπου άρχισε το ταξίδι της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια χάρη στην ηγετική φυσιογνωμία του Κωνσταντίνου Καραμανλή" σημειώνει ο κ. Βλάσης και προσθέτει: "Σήμερα η συμβολή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό όραμα συνεχίζεται με στόχο μια ειρηνική, ενωμένη και ευημερούσα Ευρώπη".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ