Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 27-Απρ-2020 12:52

  Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων: Παραμένουν τα φορολογικά χρέη για 70.000 συνταξιούχους

  Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων: Παραμένουν τα φορολογικά χρέη για 70.000 συνταξιούχους
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Επιστολή  προς την ηγεσία του ΥΠΟΙΚ απέστειλε το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί σε σχέση με το γεγονός ότι  70.000 συνταξιούχοι  "εχουν φορτωθει χρέη προς την εφορία, χρέη όμως που δεν τους αναλογούν".

  Πιο αναλυτικά, η επιστολή αναφέρει ότι: 

  "Το θέμα των προσαυξήσεων αλλά και των παράνομων προστίμων από τις εκάστοτε ΔΟΥ, είναι στο κενό, από τον Ιανουάριο, μετά και από την συνάντησή μας με τον Υφυπουργό κ. Απ. Βεσυρόπουλο, καθώς και με τον διευθυντή του γραφείου σας κ. Χρ. Καραπλή. Το μόνο που έχει αλλάξει έως σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία, 29/5/2020 η οποία πλησιάζει!

  Θα θέλαμε κε Υπουργέ, να σας θυμήσουμε, ότι είμαστε ακόμα σε καραντίνα, εν μέσω κορωνοϊού, με δημόσιες υπηρεσίες να υπολειτουργούν.

  Γι΄ αυτούς τους λόγους, ζητάμε να υπάρξει παράταση της  καταληκτικής ημερομηνίας τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο, καθώς και να ψηφιστεί και νομοθετική ρύθμιση, με τα συμφωνημένα της παραπάνω αναφερόμενης συνάντησης μας, καθώς και της τελευταίας τηλεφωνικής επαφής, που είχε ο Πρόεδρός μας με το γραφείο του Υφυπουργού την προηγούμενη βδομάδα, στην οποία ο Πρόεδρος του Δικτύου ζήτησε πριν καταθέσετε την όποια νομοθετική ρύθμιση-τροπολογία να μας ενημερώσετε για το περιεχόμενο της πριν αυτή κατατεθεί στη Βουλή".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ