Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 17-Απρ-2019 18:16

  Iκανοποίηση στην ιπποδρομιακή κοινότητα από την ψήφιση των ρυθμίσεων για τον ιππόδρομο

  Iκανοποίηση στην ιπποδρομιακή κοινότητα από την ψήφιση των ρυθμίσεων για τον ιππόδρομο
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Mε μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκε η ιπποδρομιακή κοινότητα την ψήφιση από τη Βουλή των ρυθμίσεων για τη λειτουργία του Ιπποδρόμου. Με την εξέλιξη αυτή, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά, μια νέα σελίδα γυρίζει για τις ελληνικές ιπποδρομίες, καθώς ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία του ιπποδρόμου και εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα της ελληνικής ιπποδρομιακής κοινότητας.

  Η ιπποδρομιακή κοινότητα εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη καθώς, όπως επισημαίνουν παράγοντές της, εδώ και πολύ καιρό ζητούσαν από την Πολιτεία παρεμβάσεις, που θα αποκαθιστούσαν την ομαλή λειτουργεία του ιπποδρόμου και θα διασφάλιζαν τις θέσεις εργασίας στον ιππόδρομο.

  Επιδοκιμασία από την ΕΝΕΠΔΙ

  Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Επαγγελματιών Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΝΕΠΔΙ), με τις ρυθμίσεις διασφαλίζεται η βιωσιμότητα του ιπποδρόμου και διαμορφώνεται μια νέα προοπτική για τις 3.000 οικογένειες που ζουν από τις ελληνικές ιπποδρομίες. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι αξιέπαινες ρυθμίσεις που εισήγαγε η κυβέρνηση επιτρέπουν σε όλους όσοι εμπλέκονται στις ελληνικές ιπποδρομίες να είναι πιο αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα.

  Άλλωστε, η ΕΝΠΔΙ μέσω ανακοινώσεων είχε τονίσει την ανάγκη για παρέμβαση της Πολιτείας και για εξεύρεση λύσεων, που θα προωθούσαν ένα υγιές μοντέλο για τον ιππόδρομο και θα εξασφάλιζαν ότι δεν ναρκοθετείται το μέλλον των ελληνικών ιπποδρομιών και των εργαζόμενων σε αυτές.

  Η  ανακοίνωση της ΕΝΕΠΔΙ

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων