Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Νοε-2018 14:49

  Ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Δημήτρης Μαθιός παραμένει αντιπρόεδρος στον Ευρωπαϊκό BECC

  Ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Δημήτρης Μαθιός παραμένει αντιπρόεδρος στον Ευρωπαϊκό BECC
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Παρατείνεται για ακόμη μια θητεία η εκπροσώπηση της αντιπροεδρίας στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών (BECC) από τον πρόεδρο του ΣΒΑΠ κ. Δημήτρη Μαθιό. 

  Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην Ρώμη επελέγη για ακόμη μια θητεία στην θέση του προέδρου του BECC ο κ. Jean-Louis Schilansky, πρόεδρος στην UFIP  (UNION FRANÇAISE DES INDUSTRIES PÉTROLIÈRES), ενώ η αντιπροεδρία κρίθηκε ως επιτυχώς εκπροσωπούμενη από την ελληνική πλευρά. 

  Στην σύνοδο της Ρώμης αποτυπώθηκαν προβλήματα που προκαλούν οι διαταραχές από το Brexit σε συνδυασμό με την ανάγκη ισορροπιών στην ιταλική οικονομία και εξετάστηκαν τα στοιχεία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας μετά την έξοδο από τα μνημόνια σύμφωνα με σχετική ανάλυση που έκανε στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Δημήτρης Μαθιός. 

  Εξειδικευμένου ενδιαφέροντος αντικείμενο του BECC στην συνάντηση της Ρώμης ήταν τα πεπραγμένα των κρατών-μελών στην προσπάθεια ενίσχυσης της παρουσίας start up επιχειρήσεων στις οικονομίες τους. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων