Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Νοε-2018 18:54

  Ξεκίνησε το πρόγραμμα του ΟΣΕ για πρόσληψη 35 ατόμων στην καθαριότητα

  Ξεκίνησε το πρόγραμμα του ΟΣΕ για πρόσληψη 35 ατόμων στην καθαριότητα
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ξεκίνησε το πρόγραμμα του ΟΣΕ για την πρόσληψη 35 ατόμων με σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου στην καθαριότητα, σε αντικατάσταση συμβάσεων με εργολαβικές εταιρείες, ενώ σύντομα το πρόγραμμα θα επεκταθεί και στη φύλαξη εγκαταστάσεων.

  Στόχος της διοίκησης, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΣΕ, είναι ο περιορισμός των εργολαβικών συμβάσεων και η προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων, οι αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και η συνέπεια της καταβολής των μισθών και ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων.

  Τον δρόμο για τις προσλήψεις άνοιξε η απόρριψη της προσωρινής διαταγής εργολήπτριας εταιρείας από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, έτσι από τον ΟΣΕ υπογράφονται άμεσα οι ατομικές συμβάσεις εργασίας στην καθαριότητα, όπως προέκυψαν από τον πίνακα του Α.Σ.Ε.Π. και από 28 Νοεμβρίου 2018, οι ενδιαφερόμενοι ξεκινούν την εργασία τους.

  "Η διοίκηση του Ο.Σ.Ε. σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών, στοχεύουν στην πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις εργασίας, σε συνέχεια της πολιτικής που ήδη εφαρμόζεται σε Νοσοκομεία και άλλους φορείς του Δημοσίου, προκειμένου να περιοριστούν οι εργολαβίες, όπου οι εργαζόμενοι απασχολούνται με ιδιαίτερα επαχθείς όρους" καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΣΕ.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων