Συνεχης ενημερωση
Τις πύλες της άνοιξε από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου η τουριστική έκθεση ITB Asia 2018, η οποία έλαβε χώρα στο Sands Expo and Convention Centre, Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη, όπου διοργάνωσε και φέτος Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο ο ΕΟΤ, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.
Στην ITB Asia 2018 συμμετείχαν πέντε ελληνικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για τις Athens Express SA, Celestyal Cruises, ELECTRA HOTELS & RESORTS και HETCO TOURS, οι οποίες έλαβαν μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, ενώ για ακόμη μια φορά ως ανεξάρτητος εκθέτης συμμετείχε η εταιρία Tour Greece SA.
Το ενδιαφέρον για την επόμενη διοργάνωση αναμένεται να είναι μεγαλύτερο έναντι της προηγούμενης ITB Asia, η οποία προσέλκυσε σε διάστημα τριών ημέρων περισσότερους από 12.000 επισκέπτες. Μεταξύ αυτών ήταν εκπρόσωποι εταιριών, τουριστικών γραφείων και τουριστικών οργανισμών, ξενοδοχείων κ.α.
Η τελευταία διοργάνωση της ITB Asia κατέγραψε αύξηση 49% στον αριθμό των buyers, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 1.000, ενώ οι προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις άγγιξαν συνολικά τις 25.000. Αύξηση 7,6% σημειώθηκε και στους εκθέτες, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, ο αριθμός των οποίων υπερέβη τους 1.000 σε αριθμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ITB Asiaδιοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, διοργανωτής της τουριστικής έκθεσης ITB Berlin, στην οποία ο ΕΟΤ δείχνει ισχυρή παρουσία κάθε χρόνο.
Η επόμενη ITB Asia θα διεξαχθεί στις 16.-18.10.2019 και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο σχεδιάζει να οργανώσει επιχειρηματική αποστολή για ελληνικές εταιρίες του κλάδου με προγραμματισμένες B2B συναντήσεις με ξένες ενδιαφερόμενες εταιρίες για πιθανές νέες συνεργασίες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και τη συμμετοχή στην επιχειρηματική αποστολή, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να ανατρέξει στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.itb-asia.com και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.
-
17:44 Κέβιν Χάσετ: Ο Τραμπ είναι έτοιμος να αλλάξει πορεία αν το δικαστήριο ακυρώσει τους δασμούς
-
17:44 Ελβετία: Υπό κράτηση τέθηκε ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες του μπαρ στο Κραν Μοντανά όπου εκδηλώθηκε η πολύνεκρη πυρκαγιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
-
17:36 Ανάκληση προϊόντων σοκολάτας από τον ΕΦΕΤ
-
17:36 Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία κέρδη 2,3% για τον ΓΔ με τραπεζικό άλμα 5,3%
-
17:25 Οι πιο κερδοφόρες ομάδες στον κόσμο το 2026
-
17:24 Νταγκ Μπέργκαμ: Η αναβίωση της πετρελαϊκής βιομηχανίας της Βενεζουέλας δεν θα βασιστεί σε χρηματοδότηση των ΗΠΑ
-
17:08 Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ χορηγεί στη Συρία 722 εκατ. δολάρια για την ανάκαμψη και την ανθρωπιστική βοήθεια
-
16:59 Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου
-
16:58 Τουσκ: Ανησυχώ πολύ για τις δηλώσεις Τραμπ σχετικά με τη Γροιλανδία - Η Πολωνία είναι εξαιρετικά πιστός σύμμαχος των ΗΠΑ
-
16:54 Κύπρος - Πρώτες δηλώσεις Ν. Χριστοδουλίδη μετά τον σάλο για το βίντεο: "Όποιος έχει στοιχεία να τα καταθέσει στις Αρχές"
-
Κίνα: Ο μεγαλύτερος πελάτης της Βενεζουέλας δεν την έχει πλέον ανάγκη
-
Λαγκάρντ: "Είμαι η κυρία Κρίση - Θα ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο ασταθή, το μέλλον θα δείξει εάν η Ευρώπη μαθαίνει γρήγορα"
-
Εξαγορά του 100% της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από την Διαμαντής Μασούτης
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο"
-
Δημοσκόπηση: Το 70% των Γερμανών πιστεύει ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στις ΗΠΑ
-
Η αγορά ανέβηκε εκεί που κάποτε λύγισε
-
Ρωσία: Εκτοξεύσαμε τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik με στόχο την Ουκρανία
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες;
-
Αεροπορικές εταιρείες σε Ντουμπάι, Τουρκία και Κατάρ ακυρώνουν πτήσεις προς το Ιράν
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες; (102)
-
Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί φοβούνται την Καρυστιανού (52)
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο" (51)
-
ΕΕ: "Πράσινο φως" για τη συμφωνία Mercosur, παρά τις αντιστάσεις - Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της μετά από 25 χρόνια συνομιλιών (25)
-
Τέλος 3 ευρώ ανά δέμα από Κίνα: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αγορά (18)
-
Τίτλοι τέλους για τον λιγνίτη μέσα στο 2026 – Πότε κλείνουν οι δύο τελευταίες μονάδες σε Πτολεμαΐδα και Άγιο Δημήτριο (13)
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας (12)
-
Δημοσκόπηση GPO: Εκλογική ζημιά σε Νάτσιο, Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ένα κόμμα Καρυστιανού (11)
-
Ιράν: Εξαπλώνονται οι μαζικές διαδηλώσεις - "Αυτή είναι η τελευταία μάχη, ο Παχλαβί θα επιστρέψει", φωνάζουν οι διαδηλωτές (10)
-
Τραμπ: "Εναπόκειται" στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
