Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 12-Νοε-2018 16:51

  Νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων

  Νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠ), με τριετή θητεία, ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού, "στο πλαίσιο της έγκαιρης υλοποίησης της νέας στρατηγικής για το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, ενόψει της περιόδου υψηλής επισκεψιμότητας αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και μουσείων το επόμενο έτος".

  Συγκεκριμένα, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει η Παρασκευή Σιδηροπούλου, στατιστική αναλύτρια με ειδίκευση και πολυετή εμπειρία στην οικονομική διαχείριση Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ).

  Τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΠ είναι τα ακόλουθα:

  - Μιμίκα Γιαννοπούλου, δρ. Αρχαιολογίας με πολυετή εμπειρία στην πολιτιστική διαχείριση, αναπληρούμενη από τον Σπύρο Βροντάκη, οικονομολόγο ΜΒΑ με πολυετή εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων.

  - Δήμητρα Φράγκου, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, προϊσταμένη Διεύθυνσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών του υπουργείου Οικονομικών, αναπληρούμενη από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, οικονομολόγο, προϊστάμενο Τμήματος Α' Παρακολούθησης, Κατάρτισης και Εκτέλεσης Προϋπολογισμού Εποπτευόμενων Φορέων του υπουργείου Οικονομικών.

  - Παναγιώτα Σελή, δικηγόρος ΜΑ, με ειδικότητα στο Δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, καθώς και στη νομική προστασία και διεκδίκηση παρανόμως κτηθέντων έργων τέχνης, αναπληρούμενη από την Ευσταθία Μουγκαράκη, δικηγόρο.

  - Ελένη Ανδρίκου, δρ Αρχαιολογίας, προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, αναπληρούμενη από τη Νικολέττα Σαραγά, αρχαιολόγο, προϊσταμένη του Τμήματος Εκθέσεων και αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αρχαιολογικών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΥΠΠΟΑ.

  - Ιωάννης Τσαμποδήμος, πτυχιούχος Πληροφορικής, προϊστάμενος Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΠΟΑ, αναπληρούμενο από την Παρασκευή- Σάρα (Παρί) Χριστοδουλοπούλου, πτυχιούχο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με πολυετή εμπειρία στη διοίκηση πολιτιστικών οργανισμών.

  - Αλεξάνδρα Νέτου, μαθηματικός ΜΒΑ με πολυετή εμπειρία στη διοικητική αναδιοργάνωση επιχειρήσεων και οργανισμών, αναπληρούμενη από την Αντιγόνη Ζύγρα, οικονομολόγο με ειδίκευση στην Πολιτιστική Διαχείριση.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων