Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 08-Νοε-2018 12:21

  Σε κατάληψη τα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ και οι διευθύνσεις Αττικής-Κέντρου Αθήνας

  Σε κατάληψη τα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ και οι διευθύνσεις Αττικής-Κέντρου Αθήνας
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ κατέλαβαν σήμερα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων του τέως ΟΑΕΕ.

  Και αυτό μετά από τέσσερις μέρες κατάληψης στις Διευθύνσεις Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Κέντρου Αθήνας του τέως ΟΑΕΕ.

  Οι καταλήψεις αυτές συνεχίζονται και παράλληλα βρίσκεται από σήμερα σε κατάληψη το κτίριο της κεντρικής Διοίκησης του ΕΦΚΑ (Αγ. Κωνσταντίνου 8). Οι κινητοποιήσεις αυτές γίνονται λόγω της υποστελέχωσης κυρίως στις υπηρεσιακές δομές, οι οποίες είναι επιφορτισμένες με την εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων πολιτών (συντάξεις κλπ).

  Σήμερα, επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Συλλόγου του τέως ΟΑΕΕ με το Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Σέμπο. 

  Δυστυχώς δεν υπήρξε καμιά απάντηση στο άμεσο αίτημα του Συλλόγου, επισημαίνουν οι εργαζόμενοι, μόνο η αόριστη δέσμευση για κατάθεση σχετικής "πρότασης" στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη ακολούθησε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΣΕ ΟΑΕΕ στην οποία αποφασίστηκε η συνέχιση και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

  Οι εργαζόμενοι τονίζουν πως στη συγκεκριμένη κατάσταση έφτασαν κυρίως λόγω της αστοχίας και των αυθαιρεσιών που αφορούν στις διαδικασίες δημιουργίας του νέου φορέα, "γι αυτό παραμένουμε σταθεροί στην πάγια θέση τόσο του Συλλόγου μας όσο και της ΠΟΠΟΚΠ για συνολικό επανασχεδιασμό της ενοποίησης".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων