Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Νοε-2018 16:40

  Πέμπτο σεμινάριο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις Διεθνείς Εκθέσεις στο Capital+Vision 2018

  Πέμπτο σεμινάριο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις Διεθνείς Εκθέσεις στο Capital+Vision 2018
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στη διοργάνωση του πέμπτου σεμινάριου με θέμα: "Ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικής δραστηριότητας - Τεχνικές και Διαδικασίες Συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις" προχωρά το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο,

  Το workshop,που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10.00-13.00 & 14.00-15.00 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens, στην αίθουσα Lamda, θα παρουσιάσει η Νίκη Γκούντα, υπεύθυνη του τμήματος Εκπαίδευσης του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

  Στο πλαίσιο του workshop θα αναλυθεί ο ρόλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στο χώρο των Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών, οι διεθνείς κλαδικές εκθέσεις, των οποίων το Επιμελητήριο είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο, οι επικείμενοι στόχοι που χρειάζεται να έχει μια επιχείρηση πριν τη συμμετοχή της σε μια έκθεση, καθώς και τα 7 βασικά βήματα που χρειάζεται να κάνει μια επιχείρηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της έκθεσης.

  Στην τελευταία ενότητα του workshop, η εκπρόσωπος του Germany Trade and Invest για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μιχαέλα Μπαλή, θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα τις "Επιχειρηματικές πρακτικές διαπραγμάτευσης στο εξωτερικό".

  Σημειώνεται ότι, το επιμελητήριο λειτουργεί ως ένας σύγχρονος και αποτελεσματικός μηχανισμός one stop shop για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν διεθνή εμπορική δραστηριότητα. Ο γενικός διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης τόνισε, με αφορμή τη διοργάνωση του Workshop ότι: "Η ανάγκη μεταστροφής της ελληνικής οικονομίας σε διεθνείς αγορές είναι πλέον επιτακτική. Η εθνική οικονομία μετά την πολυετή περιπέτεια που βίωσε λόγω εφαρμογής των μνημονίων, έχει ανάγκη την παραγωγή νέου πλούτου από τις διεθνείς αγορές. Οι ελληνικές επιχειρήσεις, βλέποντας ότι η εσωτερική κατανάλωση -παρά τη μικρή άνοδο- παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, οφείλουν να στραφούν στις διεθνείς αγορές προωθώντας καινοτόμα προϊόντα, ώστε να κερδίσουν το στοίχημα της αύξησης των εργασιών τους".

  Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ενημερώνει, ότι κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή στο E-mail: n.gounda@ahk.com.gr, τηλ. 210 64 19 041. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων