Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 29-Αυγ-2018 18:21

  Δωρεάν σεμινάριο για το Growth Hacking Marketing

  Δωρεάν σεμινάριο για το Growth Hacking Marketing
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δωρεάν σεμινάριο για το Growth Hacking Marketing πραγματοποιούν τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η GrowthRocks και η Ελληνοαμερικανική Ένωση.

  Όπως επισημαίνεται σε σχετική δελτίο Τύπου, το Growth Hacking Marketing εφαρμόζεται από κορυφαίες εταιρείες της silicon valley (Facebook, Google, AirBnB, Dropbox). Προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση του στρατηγικού μάρκετινγκ, της ανάπτυξης και τοποθέτησης προϊόντων με χρήση της τεχνολογίας. Στοχεύει σε γρήγορα, γεωμετρικά αυξανόμενα και και μετρήσιμα αποτελέσματα – στοχεύει στο growth.

  Στις 6 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και 11 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, η GrowthRocks και η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζουν:
      
  Τι είναι το Growth  Hacking και γιατί το έχουν υιοθετήσει εταιρείες όπως Facebook, Google, Airbnb, Uber, Dropbox κ.ά.
      
  Ποια τα οφέλη για επαγγελματίες, επιχειρήσεις κάθε μεγέθους αλλά και ειδικά για  startuppers     
      
  Γιατί οι επαγγελματίες με το συγκεκριμένο mindset και γνώσεις είναι σήμερα περιζήτητοι στην αγορά εργασίας (εντός και εκτός Ελλάδος)     
      
  Παραδείγματα με case studies: πώς με ένα post στο LinkedIn πήραμε 100,000 views, πώς μπορείς να πάρεις εκατοντάδες signups και πωλήσεις μέσα από engineering as marketing και sideprojects
      
  Την  εμπειρία μας και τις επιτυχίες των 60+ Growth Hackers που έχουν ήδη αποφοιτήσει από την Growth Hacking Academy της Αθήνας.
   
  Παρουσιάζουν ο Θοδωρής Μουλός, Group CEO της GrowthRocks, το πρώτο Growth Hacking Marketing Agency στην Ελλάδα και της Viral-Loops και ο Σάββας Ζορτίκης, CEO του Viral Loops.
   
  Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες ή digital marketer με εμπειρία σε ψηφιακό marketing, πληροφορικάριους, developer που θέλουν να ασχοληθουν με το ψηφιακό marketing, αποφοίτους εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Certificates ή Diplomas, startuppers. 

  H συμμετοχή είναι δωρεάν με υποχρεωτική (online) προεγγραφή

  Κράτηση για το event της Αθήνας

  Κράτηση για το event της Θεσσαλονίκης

  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210-3680911, 210-3680907, ή στείλε email στο training@hau.gr

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων