Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 24-Ιουν-2016 06:03

  Την παραίτηση του Cameron ζητά ο Farage

  Την παραίτηση του Cameron ζητά ο Farage
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ομιλία νίκης απηύθυνε ο Nigel Farage μιλώντας σε ψηφοφόρους του, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος και οι υποστηρικτές του ανέκτησαν τον έλεγχο της χώρας "χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα”.

  Ο Farage τόνισε ότι η αυγή που ήρθε έφερε ένα ανεξάρτητο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Πρόσθεσε δε πως ο πρωθυπουργός David Cameron θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα εάν επικρατήσει το Brexit στο δημοψήφισμα.

  Δήλωσε πως η σημερινή νίκη, είναι μία νίκη των κανονικών, απλών, αξιοπρεπών ανθρώπων, ενώ κάλεσε τους υποστηρικτές του να "ξεφορτωθούμε τις Βρυξέλλες”.

  Ο Guardian στην ιστοσελίδα του κάνει λόγο για αναφορές δημοσιογράφων που βρισκόταν στα γραφεία της πλευράς που υποστηρίζει την παραμονή στην ΕΕ, και περιγράφουν τον θυμό και την οργή των παριστάμενων όταν ο Farage αναφέρθηκε στην ανάκτηση του ελέγχου της χώρας "χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα”, μετά από την δολοφονία της Jo Cox.

  Ο επικεφαλής του UKIP πρόσθεσε ότι "αγωνιστήκαμε εναντίον των πολυεθνικών, εναντίον των μεγάλων τραπεζών, εναντίον των μεγάλων πολιτικών, ενάντια στα ψέματα, στη διαφθορά και σήμερα πιστεύω ότι πρόκειται να κερδισουν οι αξιοπρέπεια και τιμιότητα”.

  ΣΗμείωσε ακόμη ότι "ελπίζω αυτή η νίκη να συνθλίψει αυτό το αποτυχημένο project και να μας φέρει σε μια Ευρώπη κυρίαρχων εθνικών κρατών. Ας περάσει η 23η Ιουνίου στην ιστορία μας ως η ημέρα της ανεξαρτησίας μας”.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ