Συνεχης ενημερωση
Πρόσκληση σε νέους επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, μάρκετινγκ, εξυπηρέτησης πελατών, επιχειρηματικών συμβούλων, στελεχών από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητών, μαθητών να συμμετάσχουν στον διήμερο διαγωνισμό καινοτομίας NBG i-bank #fintech crowdhackathon με θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών (Minimum Viable Products - MVP) και την επιχειρησιακή καινοτομία στις τεχνολογίες των οικονομικών συναλλαγών (#fintech), απευθύνουν οι διοργανωτές τους.
Ο διαγωνισμός είναι μια πρωτοβουλία της εταιρίας καινοτομίας Crowdpolicy (www.crowdpolicy.com), μαζί με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων InnovAthens (www.innovathens.gr), με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας (www.nbg.gr) και συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία.
Οι διαγωνιζόμενοι θα σχηματιστούν σε ομάδες προκειμένου να μπορούν στο χρονικό πλαίσιο των τριάντα έξι περίπου ωρών που δίνεται να αναπτύξουν την εφαρμογή τους σε βαθμό Minimum Viable Product (MVP) ή και επιχειρησιακές λύσεις για τον τομέα του fintech.
Στόχοι της διοργάνωσης είναι μεταξύ άλλων να αναπτυχθούν καινοτόμες και χρήσιμες εφαρμογές, καθώς και επιχειρησιακά μοντέλα που παράγουν αξία για τους χρήστες και τις επιχειρήσεις που θα τις αξιοποιήσουν, στο γενικότερο πεδίο των financial technologies και ειδικότερα σε άξονες όπως Cashless Banking, Smart Banking κ.α.
Επίσης, στόχος είναι να προκληθεί ενδιαφέρον σε νέους δυναμικούς ανθρώπους, ώστε συμμετοχικά και συνεργατικά να δημιουργήσουν προϊόντα και υπηρεσίες, προς όφελος της οικονομίας και των καταναλωτών, αλλά και να δημιουργηθούν προϋποθέσεις νεανικής επιχειρηματικότητας, αφού μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία μπορεί να προκύψει μια νέα ομάδα ή μια νεοφυείς εταιρία που θα συμβάλλει μελλοντικά στην οικονομία της χώρας.
Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει στις τρεις (3) πρώτες ομάδες χρηματικά βραβεία ως εξής:1ο βραβείο: 1.500 ευρώ, 2ο βραβείο: 1.000 ευρώ, 3ο βραβείο:500 ευρώ.
Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει επίσης, επαγγελματικές συνεργασίες αθροιστικά μέχρι 20.000 ευρώ, μεταξύ των 3 πρώτων ομάδων που θα διακριθούν, με επιλογή της τράπεζας.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στο http://crowdhackathon.com/fintech/ και θα ολοκληρωθούν με την κάλυψη των θέσεων.
* Τόπος και χρόνος διοργάνωσης: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων InnovAthens www.innovathens.gr (χάρτης), Σάββατο 23 Απριλίου και Κυριακή 24 Απριλίου 2016.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
-
00:05 Γιατί το "σχέδιο Βενεζουέλα" του Τραμπ δεν θα λειτουργήσει στο Ιράν
-
00:05 Το ραβδί στο σακίδιο
-
00:05 Οι τράπεζες ανεβάζουν βάρος και ρυθμό
-
00:04 Αποχαιρέτα το Διεθνές Δίκαιο που χάνεις
-
00:04 Πράσινη μετάβαση για τους πολίτες, με τους πολίτες
-
00:04 Μπορεί η Ευρώπη να καλύψει το κενό που αφήνει ο Τραμπ;
-
00:03 Διεθνείς κρίσεις, αποφάσεις και ρίσκο
-
00:02 Ζητάνε διάλογο για τον μονόλογο.. του κράτους
-
00:01 Το Ιράν ξεσηκώνεται
-
11/01 Βόρεια Μακεδονία: Βανδαλισμός στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια-Έντονη αντίδραση της Σόφιας
-
Μ. Καρυστιανού: Δεν θα είναι στο κόμμα ο Φαραντούρης, ποιους άλλους "κόβει" - Ο πιο στενός της συνεργάτης
-
Μπλόκο στα μετρητά και στον χρυσό στην Τουρκία - Νέα μέτρα για τις αποταμιεύσεις
-
Γροιλανδία: Ο Τραμπ ζητά σχέδιο εισβολής, αντιδρά ο στρατός – Σε συναγερμό οι Ευρωπαίοι του ΝΑΤΟ
-
Πιο πλούσια από ποτέ τα γερμανικά νοικοκυριά
-
Οι ΗΠΑ "μπαίνουν" στις κυπριακές στρατιωτικές βάσεις
-
Αλλάζει το επίδομα ανεργίας
-
Ο Τραμπ απειλεί την Κούβα: Δεν θα υπάρξουν άλλα χρήματα ή πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα - Κάντε συμφωνία μαζί μας πριν είναι πολύ αργά
-
Μ. Σάλλας: Αγροτική πολιτική χωρίς διατροφική επάρκεια
-
Όλες οι καραμπόλες από το κόμμα Καρυστιανού
-
Λαϊκή εξέγερση στο Ιράν - Ξεπερνούν τους 500 οι νεκροί - Την Τρίτη οι αποφάσεις Τραμπ
-
Λαϊκή εξέγερση στο Ιράν - Ξεπερνούν τους 500 οι νεκροί - Την Τρίτη οι αποφάσεις Τραμπ (46)
-
Γροιλανδία: Ο Τραμπ ζητά σχέδιο εισβολής, αντιδρά ο στρατός – Σε συναγερμό οι Ευρωπαίοι του ΝΑΤΟ (33)
-
Όλες οι καραμπόλες από το κόμμα Καρυστιανού (26)
-
Μ. Καρυστιανού: Δεν θα είναι στο κόμμα ο Φαραντούρης, ποιους άλλους "κόβει" - Ο πιο στενός της συνεργάτης (21)
-
Τι θέλει στη Γροιλανδία ο Τραμπ (15)
-
Μπλόκο στα μετρητά και στον χρυσό στην Τουρκία - Νέα μέτρα για τις αποταμιεύσεις (8)
-
Κ. Μητσοτάκης: Στο νέο άγριο κόσμο που διαμορφώνεται πυξίδα μας η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο (7)
-
Nέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής ενεργοποιεί το 2026 η ΑΑΔΕ (7)
-
Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανών που έτρεχαν με μεγάλες ταχύτητες και έκαναν σούζες σε δρόμους της Αττικής (6)
-
Γ. Παπανδρέου: Οι αγρότες δεν ζητούν προνόμια, αλλά δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, διαφάνεια και λογοδοσία (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ