09:04 05/12
Πώς θα απαντήσει η κυβέρνηση στην πίεση από τα αγροτικά μπλόκα
Οι "κόκκινες γραμμές" της κυβέρνησης. Γιατί δε θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Χατζηδάκη-Τσιάρα με αγρότες της Κρήτης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 11.44
Η επίτευξη της συμφωνίας είναι η κύρια προτεραιότητα της κυβέρνησης καθώς αριστερά σημαίνει η εξυπηρέτηση του συμφέροντος του ελληνικού λαού και των πολλών.
Τάδε έφη grosso modo η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη , προσερχόμενη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενη στο σχίσμα στο εσωτερικό του κόμματος, η κ. Γεροβασίλη μίλησε για δύο διαφορετικές στρατηγικές στοχεύσεις, τονίζοντας ωστόσο ότι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι η απρόσκοπτη συνέχιση του έργου της.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρης κάλπης, η κ. Γεροβασίλη, είπε ότι δεν αποτελεί στόχο της κυβέρνησης αλλά εάν χρειαστεί θα το εξετάσει στο προσεχές μέλλον, ανάλογα με την πορεία των εσωκομματικών εξελίξεων.
" Οι εκλογές δεν είναι ο στόχος μας. Στόχος μας είναι να προχωρήσουν τα ζητήματα της χώρας. Οι εκλογές είναι διέξοδος, όταν απαιτείται", ανέφερε χαρακτηριστικά.