Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 13-Οκτ-2011 12:43

    Συνεχίζει την κατάληψη η ΓΕΝΟΠ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάληψη των εγκαταστάσεων όπου εκτυπώνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ στην οδό Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει η εκτύπωση των λογαριασμών από δύο άλλες ιδιωτικές εταιρείες στις οποίες απευθύνθηκε η ΔΕΗ και οι οποίες βρίσκονται στο Πικέρμι και το Περιστέρι. 

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η εκτύπωση συνολικά 300 χιλιάδων τιμολογίων. Την ίδια στιγμή εκκρεμεί η εντολή του ΥΠΕΚΑ Γ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ΔΕΗ να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη και να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση για τη λήξη της κατάληψης.

    Στο θέμα αναφέρθηκε και ΔΕΗ η οποία επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι «η ΔΕΗ ΑΕ ανακοινώνει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί στην Επιχείρηση η κατάληψη του κέντρου έκδοσης λογαριασμών από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    Συγκεκριμένα, η Διοίκηση της Επιχείρησης από την πρώτη στιγμή που η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ μέσω ανακοινώσεων εξεδήλωσε την πρόθεσή της να παρεμποδίσει την έκδοση λογαριασμών εξασφάλισε, με ιδιαίτερο κόστος για την Επιχείρηση, εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής, μηχανισμοί που θα ενεργοποιηθούν σήμερα.

    Η Διοίκηση καλεί τη ΓΕΝΟΠ να αποχωρήσει άμεσα από τις εγκαταστάσεις της Επιχείρησης και επισημαίνει ότι - κατόπιν και της σχετικής τοποθέτησης του εποπτεύοντος Υπουργού - έδωσε εντολή προς τη νομική υπηρεσία να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη».

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ