Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Νοε-2018 15:11

  Messaritis - Από το 1955 στην ενέργεια

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η αγορά γυρίζει σελίδα πιο ώριμη αλλά και πιο έτοιµη, εν όψει των νέων φιλόδοξων στόχων για νέα αύξηση του µεριδίου των ΑΠΕ στο εθνικό ενεργειακό µείγµα, και η στασιµότητα που βίωσε τα τελευταία χρόνια η αγορά των φωτοβολταϊκών φαίνεται ότι ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Κινητήριος µοχλός ανάπτυξης του κλάδου για τα επόµενα χρόνια θα είναι οι περίφηµοι διαγωνισµοί που διενεργούνται από τη ΡΑΕ.

  Η επανεκκίνηση αυτή του κλάδου βρίσκει τη Messaritis Ανανεώσιµες, µε αδιάλειπτη παρουσία στον χώρο των φωτοβολταϊκών από το 2007, να έχει αδειοδοτήσει, µελετήσει και κατασκευάσει µέχρι σήµερα πάνω από 50 έργα, καθώς επίσης να παρέχει ολοκληρωµένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε περισσότερους από 150 φ/β σταθµούς και σε πάνω από 25 νοµούς πανελλαδικά.

  Σκοπός της εταιρείας σε όλη αυτήν τη διάρκεια είναι να υποστηρίζει έµπρακτα τους επενδυτές ώστε να µεγιστοποιούν την απόδοση των κεφαλαίων τους, παραδίδοντας έργα χωρίς καµία τεχνική έκπτωση και ταυτόχρονα µε ανταγωνιστικά κοστολόγια. Με ιδιαίτερη προσήλωση στην ποιότητα, υλοποιεί έργα σύµφωνα µε το ευρωπαϊκό πρότυπο IEC62446, ενώ παράλληλα εγγυάται την καλή εκτέλεσή τους µε εγγυητικές επιστολές τραπεζικών ιδρυµάτων και 2ετή εγγύηση καλής κατασκευής.

  Καλύπτοντας όλο το φάσµα δραστηριότητας των φωτοβολταϊκών, η Messaritis Ανανεώσιµες προσφέρει λύσεις που εκτείνονται από την ανάπτυξη νέων αδειών, την αδειοδότηση και κατασκευή σταθµών ΑΠΕ στα πλαίσια της αυτοπαραγωγής (Net Metering), τη διάγνωση και αντιµετώπιση του φαινοµένου PID µέχρι την παροχή εξειδικευµένων ασφαλιστηρίων συµβολαίων σε συνεργασία µε την Interamerican.

  Ιωάννης Μεσσαρίτης
  Ιωάννης Μεσσαρίτης: "Από το 1955 αποτελεί δέσµευσή µας να προσφέρουµε στους συνεργάτες µας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθµό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτοµία".

  Όραμα της Messaritis Ανανεώσιμες είναι η εδραίωση και επέκταση στον χώρο της πράσινης ενέργειας, µε σκοπό να αποτελέσει την αξιόπιστη επιλογή για υπηρεσίες υψηλής προστιθέµενης αξίας, προσαρµοσµένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της.

  Δέσµευσή της να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθµό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτοµία.

  Messaritis Ανανεώσιµες: Λ. Κηφισίας 162-164, 151 26 Μαρούσι, τηλ.: 210 8662048,
  info@messaritis.com, www.messaritis.com

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ