Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Νοε-2018 14:23

  ZeniΘ: Η αξιοπιστία και η καινοτοµία θα αναδείξουν τον νικητή στην αγορά

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ΖενίΘ

  Στην πιο σημαντική καµπή της αγοράς της ενέργειας στην Ελλάδα, ο ανταγωνισµός µε την παρουσία πολλών εταιρειών, νέα προϊόντα και συνεχείς προσφορές δηµιουργεί επιλογές προς όφελος του καταναλωτή, αλλά παράλληλα κρύβει παγίδες. Οι επικοινωνιακές πρακτικές που συναντάµε στον κλάδο, µε εκπτώσεις, ασάφειες και ανοµοιογενείς συγκρίσεις, παραπλανούν τον καταναλωτή και δηµιουργούν τελικά ανασφάλεια. Σε µια αναπτυσσόµενη αγορά, οι κανόνες, τόσο σε προϊοντικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο, θα πρέπει να εφαρµόζονται από όλους προκειµένου να παρέχεται ολοκληρωµένη και σαφής ενηµέρωση. Η αξιοπιστία σε έναν πάροχο είναι πολύ σηµαντικό στοιχείο σε µια αγορά που έχει πληγεί µετά τα παλιότερα φαινόµενα, και µάλιστα για ένα αγαθό που είναι ζωτικό τόσο για το νοικοκυριό όσο και για µια επιχείρηση. Από την αρχή, η επιλογή της ZeniΘ ήταν σαφής. Επιλέξαµε να είµαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες µας και τις τιµές µας, αλλά και να µιλάµε απλά στον καταναλωτή σε όλες τις επικοινωνίες µας, γιατί έτσι µόνο διατηρείται η εµπιστοσύνη που χτίζουµε από το 2000 µε τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες µας.

  H ΖενίΘ είναι ο πρώτος πάροχος ολοκληρωµένης ενέργειας στην Ελλάδα, µε µεµονωµένα αλλά και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, παρουσιάζοντας πρώτη στην ελληνική αγορά την υπηρεσία ολοκληρωµένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY. Παράλληλα, κατανοώντας τις διαφορετικές ενεργειακές ανάγκες των καταναλωτών, λανσάραµε µια σειρά από µοναδικά και καινοτόµα προϊόντα, όπως τα σταθερά πακέτα ενέργειας POWER HOME PACK και GAS HOME PACK, εξασφαλίζοντας ότι οι µηνιαίοι λογαριασµοί ρεύµατος και φυσικού αερίου θα έρχονται χωρίς εκπλήξεις, και το νέο προϊόν ZeniΘ Power Student, που απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό, παρέχοντας δύο δωρεάν πάγια στο ηλεκτρικό ρεύµα τούς καλοκαιρινούς µήνες. 

  Ταυτόχρονα, δηµιουργήσαµε υπηρεσίες που δίνουν µεγαλύτερη αξία στον πελάτη, δείχνοντας έµπρακτα ότι τον στηρίζουµε στα οικογενειακά του έξοδα – τη δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ, παρέχοντας πρόσβαση σε 3.000 παρόχους υγείας πανελλαδικά µε δωρεάν check up και υπηρεσίες υγείας σε προνοµιακές τιµές για έναν ολόκληρο χρόνο, και, σε συνεργασία µε την AXA, τη δωρεάν υπηρεσία 24/7 HOME EMERGENCΥ για την κάλυψη τεχνικών αναγκών του σπιτιού και της επιχείρησης όλων των πελατών µας, παλιών και νέων.

  Η επόμενη μέρα της αγοράς θα είναι και η µεγάλη πρόκληση για τις εταιρείες ενέργειας. Όπως είδαµε πριν από 10 χρόνια στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα –που θυµίζει αρκετά τον κλάδο της ενέργειας–, έπειτα από συγχωνεύσεις ή εξαγορές, το τοπίο τελικά ξεκαθαρίζει και αποµένουν οι πιο δυνατοί πάροχοι. Η ZeniΘ, αξιοποιώντας την πολυετή εµπειρία της στην εγχώρια αγορά, καθώς και τη διεθνή εµπειρία και τεχνογνωσία του µετόχου της, της ιταλικής ΕΝΙ, από τις ώριµες αγορές, θα πρωταγωνιστήσει και τα επόµενα χρόνια στην ελληνική αγορά ενέργειας, προσφέροντας πρώτη καινοτόµες και ποιοτικές υπηρεσίες, πάντα προς όφελος του καταναλωτή.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων