Συνεχης ενημερωση

    Σάββατο, 23-Αυγ-2025 12:22

    Βενεζουέλα και Ρωσία επεκτείνουν την αμοιβαία επωφελή οικονομική συνεργασία

    Βενεζουέλα και Ρωσία επεκτείνουν την αμοιβαία επωφελή οικονομική συνεργασία
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η Βενεζουέλα και η Ρωσία αναπτύσσουν αμοιβαία επωφελή συνεργασία καθώς υλοποιούν κοινά επενδυτικά έργα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας Νικολάς Μαδούρο μετά από τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ της Εκτελεστικής Αντιπροέδρου της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροντρίγκεζ Γκόμεζ και του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

    "Σήμερα, η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Ντέλσι Ροντρίγκεζ είχε μια μακρά και καρποφόρα τηλεφωνική συνομιλία με τον στενό μας φίλο Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος επιβεβαίωσε την επέκταση της οικονομικής συμμαχίας μεταξύ των χωρών μας και την υλοποίηση κοινών επενδυτικών έργων", δήλωσε ο Μαδούρο σε ομιλία του στην Εκδήλωση για την Υπεράσπιση της Ειρήνης και της Κυριαρχίας της Βενεζουέλας, της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής, η οποία μεταδόθηκε από την Venezolana de Television.

    Ο Λαβρόφ απηύθυνε επίσημο χαιρετισμό από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν "στη Βενεζουέλα και συγκεκριμένα στον φίλο του, πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο", ανέφερε ο ηγέτης της Βενεζουέλας.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ