Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 10-Ιουν-2025 09:21

    Τραυματισμός Αυστραλής δημοσιογράφου στις ΗΠΑ: Επίσημη παρέμβαση από την Καμπέρα

    Τραυματισμός Αυστραλής δημοσιογράφου στις ΗΠΑ: Επίσημη παρέμβαση από την Καμπέρα
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ο αυστραλός πρωθυπουργός Άντονι Αλμπανέζι δήλωσε σήμερα πως η σκηνή με τη συμπατριώτισσά του δημοσιογράφο που τραυματίστηκε ενώ έκανε ρεπορτάζ εν μέσω των ταραχών στο Λος Άντζελες ήταν "φρικιαστική" και ότι η κυβέρνησή του ήλθε σε επαφή με αυτή των ΗΠΑ για το θέμα.

    "Εγείραμε ήδη τα ζητήματα αυτά στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Δεν βρίσκουμε αποδεκτό αυτό που έγινε", είπε ο κ. Αλμπανέζι σε δημοσιογράφους.

    Η Λόρεν Τομάσι, ρεπόρτερ του αυστραλιανού τηλεοπτικού δικτύου 9News, χτυπήθηκε από πλαστική σφαίρα προχθές Κυριακή, καθώς κάλυπτε τις διαδηλώσεις εναντίον της πολιτικής του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έναντι των μεταναστών.

    "Πονάω λιγάκι ακόμα, αλλά είμαι καλά. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να λέμε τις ιστορίες που πρέπει να ειπωθούν", ανέφερε χθες η κυρία Τομάσι μέσω X.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ