Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 24-Φεβ-2025 22:45

    Συνάντηση Πούτιν με αξιωματούχους για τις σπάνιες γαίες

    ΑΜΠΕ - 28855424
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συζήτησε σήμερα με αξιωματούχους σχετικά με την παραγωγή σπάνιων γαιών, κάνοντας λόγο για στρατηγικής σημασίας αποθέματα που είναι καθοριστικά για την ανταγωνιστικότητα και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

    Ο Πούτιν έκανε ειδική μνεία σε ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε φέτος με σκοπό την ανάπτυξη της ρωσικής βιομηχανίας σπάνιων ορυκτών, από την εξόρυξη μέχρι την αξιοποίησή τους στην παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

    Όταν ρωτήθηκε αργότερα από δημοσιογράφο σχετικά με τη συμφωνία για τις σπάνιες γαίες της Ουκρανίας που προωθεί η Ουάσινγκτον, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου απάντησε πως δεν πρόκειται για θέμα που αφορά τη Μόσχα.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ