Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 19-Νοε-2024 09:57

    Οι Ουκρανοί χτύπησαν ρωσικό οπλοστάσιο στο Μπριάνσκ

    Οι Ουκρανοί χτύπησαν ρωσικό οπλοστάσιο στο Μπριάνσκ
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 10.50

    Ο στρατός της Ουκρανίας δήλωσε την Τρίτη ότι χτύπησε ένα ρωσικό οπλοστάσιο κοντά στην πόλη Καράτσεφ στην περιοχή Μπριάνσκ κατά τη διάρκεια της νύχτας.

    Το ουκρανικό γενικό επιτελείο δήλωσε ότι κατέγραψε 12 εκρήξεις και πυροδοτήσεις στην περιοχή του στόχου.

    "Η καταστροφή των αποθηκών πυρομαχικών θα συνεχιστεί για τον στρατό των Ρώσων κατακτητών, προκειμένου να σταματήσει η ένοπλη επίθεση της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά της Ουκρανίας", αναφέρεται.

    Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε ότι οι δυνάμεις του κατέστρεψαν 12 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την περιοχή του Μπριάνσκ.

    Η Ουκρανία χρησιμοποιεί συχνά μη επανδρωμένα αεροσκάφη εγχώριας παραγωγής για να πλήξει στόχους βαθιά μέσα στη Ρωσία. Ο στρατός δεν διευκρίνισε ποιο όπλο χρησιμοποιήθηκε για το χτύπημα.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ