Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 18-Ιαν-2024 18:05

    Δυναμικό το λανσάρισμα της MG στην Ελλάδα το 2023

    Δυναμικό το λανσάρισμα της MG στην Ελλάδα το 2023
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Το 2023 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, καθώς περιελάβανε στα μέσα του Σεπτεμβρίου, την επανεμφάνιση της θρυλικής MG στην ελληνική αγορά.

    Μέσα σε μόλις 3,5 μήνες πριν το τέλος του έτους κατάφερε να πραγματοποιήσει 636 ταξινομήσεις αυτοκινήτων φθάνοντας να έχει μερίδιο 1,8% στην αγορά.

    Το MG ZS είχε τη μερίδα του λέοντος στις ταξινομήσεις. Έφτασε σε μερίδιο το 3,7%, σημειώνοντας 491 ταξινομήσεις μέσα στο χρονικό διάστημα των 3,5 μηνών της παρουσίας της μάρκας στη χώρα μας. Με την επίδοση αυτή, το MG ZS πλασαρίστηκε στην 4η θέση μεταξύ των βενζινοκίνητων μοντέλων της κατηγορίας του, αλλά και την 4η στα αμιγώς ηλεκτρικά, με μερίδιο 8,4% και 8,0% αντίστοιχα.

    Τέλος, το αμιγώς ηλεκτρικό MG4, έτυχε πραγματικά ιδιαιτέρως θερμής υποδοχής από την αγορά, σημειώνοντας εκπληκτικό ποσοστό στην κατηγορία του και κατακτώντας φυσικά την πρώτη θέση στα BEV (αμιγώς ηλεκτρικά), με μερίδιο 30,9%.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ