Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 28-Νοε-2023 23:27

    ΥΠΕΘΑ Ισραήλ: Αν δεν συνεχιστεί ο πόλεμος θα διαλυθεί η κυβέρνηση

    ΥΠΕΘΑ Ισραήλ: Αν δεν συνεχιστεί ο πόλεμος θα διαλυθεί η κυβέρνηση
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ο υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ, ο Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, απείλησε σήμερα με αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό εάν δεν συνεχιστεί ο πόλεμος εναντίον της Χαμάς μετά τη λήξη της ολιγοήμερης εκεχειρίας.

    "Τερματισμός του πολέμου = Διάλυση της κυβέρνησης", έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).

    Το ακροδεξιό κόμμα "Οτσμά Γεχουντίτ", του οποίου ηγείται ο Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, εκπροσωπείται από τρεις υπουργούς στην κυβέρνηση Νετανιάχου και κατέχει συνολικά έξι έδρες στο ισραηλινό κοινοβούλιο.

    Σύμφωνα με τους Times of Israel, εφόσον η κυβέρνηση Νετανιάχου εξακολουθήσει να έχει την υποστήριξη του κόμματος "Εθνική Ενότητα" του Μπένι Γκαντς, θα αντέξει ενδεχόμενη αποχώρηση του Μπεν Γκβιρ.

    ΠΗΓΗ ΑΠΕ ΜΠΕ 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ