Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 17-Οκτ-2023 14:35

    Choice Hotels: Προσφέρει $7,8 δισ. για να εξαγοράσει τη Wyndham

    Choice Hotels: Προσφέρει $7,8 δισ. για να εξαγοράσει τη Wyndham
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Πρόταση να εξαγοράσει τη Wyndham Hotels and Resorts έναντι 7,8 δισ. δολαρίων κατέθεσε η Choice Hotels, σε μια συναλλαγή που περιλαμβάνει μετρητά και μετοχές, και η οποία εφόσον ολοκληρωθεί θα δημιουργήσει έναν κολοσσό οικονομικά προσιτών ξενοδοχείων στις ΗΠΑ.

    Η ζήτηση για προσιτά ξενοδοχεία όπως τα Choice και Wyndham αυξάνεται καθώς ο επίμονα υψηλός πληθωρισμός και η ύφεση αποθαρρύνουν τις καταναλωτικές δαπάνες για ταξίδια.

    Η μετοχή της Wyndham κάνει ράλι 22% στις προσυνεδριακές συναλλαγές. Η εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

    Η Choice προσφέρει στους μετόχους της Wyndham 90,00 δολάρια ανά μετοχή, συμπεριλαμβανομένων 49,50 δολαρίων σε μετρητά και 0,324 κοινές μετοχές της για κάθε μετοχή της Wyndham που κατείχε.

    Η προσφορά αντιστοιχεί σε premium περίπου 30% από το κλείσιμο της Wyndham.

    Μετά τη χθεσινή συνεδρίαη, η χρηματιστηριακή αξία της Choice ανερχόταν στα 6,29 δισ. δολάρια, ενώ της Wyndham στα 5,82 δισ. δολάρια.

     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ