Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 04-Αυγ-2023 18:18

    Ρωσία: Ο Πούτιν υπέγραψε νόμο που απαγορεύει σε επενδυτές από "μη φιλικές" χώρες να έχουν μερίδια σε ρωσικές επιχειρήσεις

    Ρωσία: Ο Πούτιν υπέγραψε νόμο που απαγορεύει σε επενδυτές από "μη φιλικές" χώρες να έχουν μερίδια σε ρωσικές επιχειρήσεις
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε νόμο που απαγορεύει σε ξένους επενδυτές από "μη φιλικές" χώρες να κατέχουν μερίδια σε μεγάλες ρωσικές εταιρείες και τράπεζες, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

    Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο η κυβέρνηση θα καταρτίσει κατάλογο των ρωσικών επιχειρήσεων που θα καλυφθούν από τον νόμο, συμπεριλαμβανομένων όλων των συστημικά σημαντικών τραπεζών και επιχειρήσεων που υπερβαίνουν ένα ορισμένο μέγεθος από πλευράς εσόδων, εργαζομένων, περιουσιακών στοιχείων ή καταβληθέντων φόρων.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ