Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 19-Μαρ-2023 13:53

  FT: Η UBS προσφέρει 1 δισ. δολάρια για την εξαγορά της Credit Suisse

  UBS και Credit Suisse αντιτάσσονται στην ιδέα αναγκαστικής σύμπραξης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η UBS προσφέρει έως 1 δισ. δολάρια για την εξαγορά της Credit Suisse, με τις ελβετικές αρχές να σχεδιάζουν να αλλάξουν τους νόμους της χώρας για να παρακάμψουν την ψηφοφορία των μετόχων για τη συναλλαγή, καθώς σπεύδουν να ολοκληρώσουν μια συμφωνία πριν από τη Δευτέρα, μετέδωσαν οι Financial Times.

  Η συμφωνία για όλες τις μετοχές μεταξύ των δύο μεγαλύτερων τραπεζών της Ελβετίας πρόκειται να υπογραφεί ήδη από το βράδυ της Κυριακής και θα αποτιμηθεί σε κάποιο ποσοστό της τιμής κλεισίματος της μετοχής της Credit Suisse την Παρασκευή, δήλωσαν τέσσερα άτομα με άμεση γνώση της κατάστασης.

  Η κατάσταση είναι ταχέως εξελισσόμενη και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι όροι θα παραμείνουν οι ίδιοι ή ότι θα επιτευχθεί συμφωνία, τόνισαν τα άτομα αυτά σύμφωνα με τους FT.

  Ορισμένα από αυτά τα άτομα δήλωσαν ότι οι τρέχοντες όροι δεν είναι δίκαιοι για την Credit Suisse και τους μετόχους της, ενώ άλλοι επέκριναν τα σχέδια για την ακύρωση των κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης με την παρεμπόδιση της ψηφοφορίας των μετόχων της UBS.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ