Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 10-Φεβ-2023 17:43

    Τούρκος υπ. Δικαιοσύνης: Ξεκίνησαν οι έρευνες για τους υπεύθυνους των οικοδομών στις σεισμόπληκτες περιοχές

    26792238
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ δήλωσε την Παρασκευή ότι έχουν ξεκινήσει δικαστικές έρευνες για τους υπεύθυνους των οικοδομών στις περιοχές που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό της Δευτέρας, σύμφωνα με το CNN που επικαλείται το Anadolu. 

    "Οι επικεφαλής εισαγγελείς μας άρχισαν παντού τις δικαστικές έρευνες σχετικά με αυτά τα γεγονότα", δήλωσε ο Μποζντάγ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

    "Όποιος έχει υποπέσει σε σφάλματα, αμέλεια ή ανεπάρκεια θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσει ενώπιον του νόμου", πρόσθεσε.

    Ο Μποζντάγ δήλωσε ότι 206 εισαγγελείς έχουν διοριστεί από το Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων της χώρας για να διαχειριστούν τις δικαστικές διαδικασίες στις σεισμόπληκτες περιοχές, ανέφερε το Anadolu. 

    Ο Μποζντάγ δήλωσε επίσης ότι λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη των υπευθύνων και την επιβολή απαγόρευσης των διεθνών ταξιδιών τους. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ