Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 07-Φεβ-2023 19:03

  Carlyle Group: Σε συζητήσεις για την εξαγορά της Cotiviti έναντι $15 δισ.

  Carlyle Group: Σε συζητήσεις για την εξαγορά της Cotiviti έναντι $15 δισ.
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε συζητήσεις για την εξαγορά της εταιρείας τεχνολογίας υγειονομικής περίθαλψης Cotiviti Inc. για σχεδόν 15 δισ. δολ., συμπεριλαμβανομένου του χρέους, από τη Veritas Capital βρίσκεται η Carlyle Group Inc. όπως μεταδίδει το Bloomberg επικαλούμενο άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

  Η Carlyle συνεργάζεται με πιστωτές για να συγκεντρώσει περίπου 5,5 δισ. δολ. χρηματοδότησης για την πιθανή συμφωνία, αν και οι δανειστές μπορεί να μην διαθέσουν όλο το χρέος, αναφέρουν οι πηγές στο πρακτορείο. 

  Μια ανακοίνωση ότι οι πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία μπορεί να απέχει εβδομάδες και θα εξαρτηθεί από την ικανότητα της Carlyle να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, ενώ επισημαίνουν ότι δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση και οι συζητήσεις θα μπορούσαν να τερματιστούν. 

  Ένας εκπρόσωπος της Carlyle αρνήθηκε να σχολιάσει. Οι εκπρόσωποι των Cotiviti και Veritas δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχολιασμό.

  Με έδρα τη Γιούτα η Cotiviti παρέχει τις υπηρεσίες της σε ασφαλιστικές εταιρείες υγείας και κυβερνητικούς φορείς, ελέγχοντας αξιώσεις και αναλύοντας δεδομένα για να τους βοηθήσει να διασφαλίσουν ότι οι πληρωμές σε γιατρούς και νοσοκομεία είναι ακριβείς. Η εταιρεία έχει βοηθήσει τους πελάτες της να εξοικονομήσουν 5,7 δισ. δολ. σε ετήσιες ιατρικές δαπάνες, βελτιώνοντας την ακρίβεια των πληρωμών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ