Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 03-Φεβ-2023 09:53

  RIA Novosti: Εθελοντές από την Τουρκία εκπαιδεύονται για λογαριασμό του ρωσικού στρατού

  22663733
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  To ρωσικό κρατικό πρακτορείο RIA ισχυρίστηκε ότι εθελοντές από την Τουρκία ξεκίνησαν μαχητική εκπαίδευση στο "Τάγμα Sudoplatov" του ρωσικού στρατού για να συμμετάσχουν στον πόλεμο στην Ουκρανία.

  Μιλώντας στο πρακτορείο, ένας εθελοντής με το παρατσούκλι "Kuzon" είπε: "Ήρθα από την Τουρκία με τους φίλους μου. Είμαστε ενάντια στους Ναζί, ξέρουμε τι συνέβη εδώ και τι συνέβη στην Ουκρανία. Καταλαβαίνουμε ότι η Ρωσία δεν πολεμά εναντίον της Ουκρανίας, αλλά εναντίον των Ναζί που κυβέρνησαν την Ουκρανία".

  Ένας από τους εθελοντές, του οποίου οι απόψεις συμπεριλήφθηκαν, είπε ότι "σπούδασε σε ένα πανεπιστήμιο στη Μόσχα για μερικά χρόνια, γνώριζε καλά τη ρωσική κουλτούρα" και έκανε πολλούς στενούς φίλους. Μιλώντας για την πολεμική του εμπειρία, ο εθελοντής εξήγησε ότι "ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στην Τουρκία, αλλά δεν συμμετείχε σε ένοπλες συγκρούσεις".

  Η είδηση ​​περιλάμβανε τις απόψεις πολλών εθελοντών. Οι εθελοντές περιέγραψαν τους λόγους για τους οποίους συμμετείχαν στον πόλεμο με συνθήματα όπως "Είμαστε ενάντια στους Ναζί" και "Η Ρωσία θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο ούτως ή άλλως".

  Οι εθελοντές πρόσθεσαν ότι αυτή τη στιγμή εκπαιδεύονται και προσπαθούν να συνηθίσουν τα νέα πρότυπα του στρατού.

  Πέτρος Κράνιας

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ