Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 02-Φεβ-2023 09:28

  Η Sony βελτιώνει τις προοπτικές, αλλά εξακολουθούν να είναι κατώτερες των προσδοκιών

  Η Sony βελτιώνει τις προοπτικές, αλλά εξακολουθούν να είναι κατώτερες των προσδοκιών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Sony Group της Ιαπωνίας αύξησε την Πέμπτη την πρόβλεψη για τα ετήσια κέρδη του κατά 1,7%, βοηθούμενη από μια ισχυρή απόδοση από το τμήμα παιχνιδιών του PlayStation, αλλά παρόλα αυτά δεν έπιασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

  Ο γίγαντας των ηλεκτρονικών και της ψυχαγωγίας είπε επίσης ότι ο οικονομικός διευθυντής, Hiroki Totoki, θα γίνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος από την 1η Απριλίου, διατηρώντας τον τρέχοντα ρόλο του.

  Ο νυν πρόεδρος Kenichiro Yoshida θα παραμείνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

  Η εταιρεία είπε ότι αναμένει τώρα λειτουργικά κέρδη για το έτος έως τις 31 Μαρτίου σε συνολικά 1,18 τρισεκατομμύρια γιεν (9,17 δισεκατομμύρια δολάρια), από την προηγούμενη πρόβλεψή της για 1,16 τρισεκατομμύρια γεν.

  Αυτός ο αριθμός παραμένει χαμηλότερος από τη μέση εκτίμηση των αναλυτών για κέρδος 1,19 τρισεκατομμυρίων γιεν, σύμφωνα με στοιχεία της Refinitiv, και πολύ μικρότερος από ένα κέρδος ρεκόρ 1,2 τρισεκατομμυρίων γιεν που είχε καταγραφεί ένα χρόνο νωρίτερα.

  Η Sony είπε ότι οι πωλήσεις των κονσολών βιντεοπαιχνιδιών PlayStation 5 ανήλθαν σε 7,1 εκατομμύρια μονάδες το τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου, από 3,9 εκατομμύρια μονάδες ένα χρόνο νωρίτερα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ