Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 31-Ιαν-2023 23:35

  Snap: Ζημιές το δ' τρίμηνο, προειδοποιεί για τα έσοδα το α' τρίμηνο

  Snap: Ζημιές το δ' τρίμηνο, προειδοποιεί για τα έσοδα το α' τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ζημιές ανακοίνωσε για το δ' τρίμηνο η Snap Inc, ενώ προειδοποίησε ότι τα έσοδα της ενδεχομένως να υποχωρήσουν το τρέχον τρίμηνο έως και 10% καθώς αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από τους ανταγωνιστές της σε ένα αδύναμο διαφημιστικό περιβάλλον, όπως μεταδίδουν ξένα πρακτορεία.

  Σε επιστολή της προς τους επενδυτές, η εταιρεία αναφέρει ότι η εξασθενημένη οικονομία, ο έντονος ανταγωνισμός από άλλες πλατφόρμες και οι αλλαγές που υλοποιεί στη δική της πλατφόρμα, το Snapchat, συνεχίζουν να πλήττουν τις δραστηριότητες της. 

  "Περιμένουμε αυτές οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε το τελευταίο έτος να επιμείνουν και το πρώτο τρίμηνο", αναφέρει μεταξύ άλλων. 

  Η Snap ανακοίνωσε ζημιές 288 εκατ. δολ. για το τελευταίο τρίμηνο από κέρδη 23 εκατ. δολ. ένα χρόνο νωρίτερα. Τα έσοδα για το δ' τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου ήταν 1,3 δισ. δολ. αμετάβλητα από το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο. 

  Στην επιστολή προς τους μετόχους, η εταιρεία αναφέρει ακόμα ότι οι εσωτερικές της εκτιμήσεις είναι για μείωση εσόδων μεταξύ 2% και 10% το πρώτο τρίμηνο από ένα χρόνο νωρίτερα.

  Οι μετοχές της Snap κατρακυλούν πανώ από 13% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. 

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ