Συνεχης ενημερωση

    Σάββατο, 28-Ιαν-2023 18:26

    Ιταλία και Γαλλία παρήγγειλαν 700 πυραύλους Aster-30 για σύστημα αεράμυνας Samp-Τ - Θα παραδοθούν στην Ουκρανία

    130572433
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η Ιταλία και η Γαλλία έκαναν γνωστό ότι παρήγγειλαν 700 πυραύλους Aster- 30, για το σύστημα αεράμυνας Samp-Τ, με το οποίο πρόκειται και να προμηθεύσουν την Ουκρανία. Η απόφαση ελήφθη, κατά την συνάντηση του Ιταλού υπουργού άμυνας Γκουίντο Κροζέτο, με τον Γάλλο ομόλογό του Σεπαστιάν Λεκορνού, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην Ρώμη.

    Ο ιταλικός και ο γαλλικός Τύπος αναφέρουν ότι η παραγγελία αυτή θα χρησιμεύσει για την ενίσχυση των αποθεμάτων, από την στιγμή που οι δυο χώρες ετοιμάζονται να παραδώσουν ένα σύστημα αεράμυνας Samp-Τ, στην κυβέρνηση του Κιέβου.

    Η γαλλική εφημερίδα L' Opinion γράφει ότι οι συγκεκριμένοι πύραυλοι "διαθέτουν υπερπροηγμένη τεχνολογία, από τις καλύτερες σε ολόκληρο τον κόσμο".

    Πηγή: ΑΜΠΕ

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ