Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 24-Ιαν-2023 15:11

  Verizon: Απογοήτευσε το outlook παρά την απροσδόκητη αύξηση συνδρομητών

  Η Verizon αυξάνει τον κατώτατο μισθό στα 20 δολάρια την ώρα για τους υπαλλήλους στις ΗΠΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε αύξηση συνδρομητών επέστρεψε η Verizon Communications, αλλά βλέπει τον τίτλο της να σημειώνει απώλειες καθώς το outlook που έδωσε για τα κέρδη στο σύνολο του έτους υπολείπεται των εκτιμήσεων της αγοράς.

  Ειδικότερα, ο τηλεπικοινωνιακός γίγαντας των ΗΠΑ ανακοίνωσε για το τέταρτο τρίμηνο του 2022 προσαρμοσμένα κέρδη 1,19 δολ. ανά μετοχή όπως εκτιμούσαν οι αναλυτές στο Factsect, αλλά μειωμένα από τα 1,31 δολ. ανά μετοχή κατά το ίδιο διάστημα πέρυσι.

  Καλύτερα εικόνα είχαν τα έσοδα της Verizon που ανήλθαν σε 35,3 δισ. δολάρια ξεπερνώντας την εκτίμηση για 35,1 δισ. ενώ ήταν σημαντικά αυξημένα και από τα 34,1 δισ. στο τέταρτο τρίμηνο πέρυσι.

  "Εκπληρώσαμε τις λειτουργικές μας προσδοκίες και τους οικονομικούς στόχους που θέσαμε το δεύτερο εξάμηνο του 2022", ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Hans Vestberg σε ανακοίνωση.

  Η εταιρεία σημείωσε 41.000 καθαρές προσθήκες συνδρομητών τηλεφωνίας,  θέτοντας τέλος στο αρνητικό σερί τριών πτωτικών τριμήνων.

  Για το σύνολο του έτος τα στελέχη της Verizon αναμένουν αύξηση 2,5% έως 4,5% στα συνολικά έσοδα από ασύρματες υπηρεσίες. Επίσης, προβλέπουν προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στο εύρος των 4,55 με 4,85 δολαρίων, κάτι που απέχει πολύ όμως από την εκτίμηση των αναλυτών στο FactSet για 4,96 δολ. ανά μετοχή.

  Σε αυτό το πλαίσιο ο τίτλος της Verizon κινείται με σημαντικές απώλειες 2,65% στις προσυνεδριακές συναλλαγές.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ