Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 30-Νοε-2022 13:28

  Οι διακοπές ρεύματος θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία

  191602111
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι επείγουσες τηλεφωνικές κλήσεις ενδέχεται να μην είναι δυνατές σε περιοχές της Γαλλίας εάν υπάρξουν παρατεταμένες διακοπές ρεύματος αυτόν τον χειμώνα, δήλωσε την Τετάρτη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Orange, καθώς η χώρα προετοιμάζεται για τον περιορισμό της ενέργειας εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία.

  Η αυστηρή προειδοποίηση από την Christel Heydemann έρχεται σε αντίθεση με τον καθησυχαστικό τόνο της γαλλικής κυβέρνησης για το θέμα και υπογραμμίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών στη διατήρηση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σε λειτουργία σε περίπτωση παρατεταμένων διακοπών ρεύματος.

  "Εάν, σε μια γεωγραφική περιοχή, (οι υπηρεσίες δικτύου κινητής τηλεφωνίας) απενεργοποιηθούν για δύο ώρες, δεν θα υπάρχει πρόσβαση στις υπηρεσίες αριθμού έκτακτης ανάγκης για λίγο", είπε η Heydemann στους Γάλλους βουλευτές σε ακρόαση που πραγματοποιήθηκε στη Γερουσία.

  "Είναι απατηλό να φανταστούμε ότι θα είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε την υπηρεσία σε όλους τους Γάλλους σε περίπτωση διακοπής ρεύματος", είπε.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ