Συνεχης ενημερωση

    Σάββατο, 19-Νοε-2022 14:03

    Πεντάγωνο: Η Ρωσία προσπαθεί να εξαντλήσει την αεράμυνα της Ουκρανίας

    ΗΠΑ: Αναχαιτίστηκαν δύο ρωσικά βομβαρδιστικά κοντά στις ακτές της Αλάσκας
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η αύξηση των πυραυλικών πληγμάτων της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει εν μέρει σχεδιαστεί για να εξαντλήσει τα αποθέματα αεράμυνας της Ουκρανίας, κάτι που η Μόσχα ελπίζει ότι θα επιτρέψει στις δυνάμεις της να αποκτήσουν κυριαρχία στον ουρανό πάνω από τη χώρα, δήλωσε σήμερα ανώτερος αξιωματούχος του Πενταγώνου, σύμφωνα με το Reuters.

    "Προσπαθούν πραγματικά να εξουδετερώσουν και να εξαντλήσουν τα ουκρανικά συστήματα αεράμυνας", δήλωσε ο Κόλιν Καλ, υφυπουργός Άμυνας για θέματα πολιτικής, στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Μέση Ανατολή.

    "Γνωρίζουμε ποια είναι η ρωσική θεωρία της νίκης και είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα λειτουργήσει, διασφαλίζοντας ότι οι Ουκρανοί θα λάβουν ό,τι χρειάζονται για να διατηρήσουν την αεράμυνά τους βιώσιμη".

    Διαβάστε ακόμη: 

    * "Όχι" Ζελένσκι σε σύντομη ανακωχή με τη Ρωσία

    * Ουκρανία: Τουλάχιστον 400 παιδιά έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ