Συνεχης ενημερωση

    Σάββατο, 19-Νοε-2022 11:42

    Κυπριακό και διμερή ζητήματα στη συνάντηση Αναστασιάδη-Σολτς

    Αναστασιαδης
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Συνάντηση με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς και τον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ πρόκειται να έχει την ερχόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

    Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ, Ανδρέας Ιωσήφ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναχωρεί για τη Γερμανία την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Βερολίνο, ο κος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει, μεταξύ άλλων, διμερείς συναντήσεις με τον Καγκελάριο Σολτς και τον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ.

    Στις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με τον Καγκελάριο Σολτς στις 23 Νοεμβρίου, θα συζητήσουν το Κυπριακό, καθώς και διμερή, Ευρωπαϊκά, οικονομικά και ενεργειακά θέματα. Επίσης, θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

    Η συνάντηση πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά την συνάντηση που είχε στο Παρίσι ο Κύπριος Πρόεδρος με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν.

    Πηγή: ΑΜΠΕ

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ