Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 20-Οκτ-2022 16:13

    Ζαχάροβα για παραίτηση Τρας: Η Βρετανία δεν είχε ποτέ μια τέτοια ντροπή για πρωθυπουργό

    Επίθεση Ζαχάροβα σε Κ. Μητσοτάκη: Συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους ναζί του Αζόφ
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας χαιρέτισε την παραίτηση της Βρετανίδας πρωθυπουργού Λιζ Τρας, τονίζοντας ότι ήταν μια "ντροπή" ως ηγέτιδα και πως θα μείνει στην ιστορία για τον "καταστροφικό αναλφαβητισμό" της, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters.

    "Η Βρετανία δεν είχε ποτέ μια τέτοια ντροπή για πρωθυπουργό", δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

    Ο ισχυρισμός περί αναλφαβητισμού φαίνεται να αναφέρεται στην επίσκεψη της Τρας στη Μόσχα λίγο πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας.

    Σε μια συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, φάνηκε να μπερδεύει δύο περιοχές της Ρωσίας ως ουκρανικές, προκαλώντας τον χλευασμό του Ρώσου διπλωμάτη και όλων των ρωσικών talk shows.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ