Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 12-Οκτ-2022 09:41

  Royal Philips: Στα 4,3 δισ. ευρώ αναμένει τις πωλήσεις στο γ΄ τρίμηνο

  Royal Philips: Στα 4,3 δισ. ευρώ αναμένει τις πωλήσεις στο γ΄ τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Royal Philips ανακοίνωσε ότι οι επιδόσεις της στο γ΄ τρίμηνο επλήγησαν από τις ισχυρότερες του αναμενόμενου προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας και ότι ως εκ τούτου, αναμένει πτώση περίπου 5% στις πωλήσεις που μοιάζουν με αυτές.

  Η ολλανδική εταιρεία υγειονομικής τεχνολογίας δήλωσε ότι αναμένει να καταγράψει χρεώσεις απομείωσης 1,3 δισ. ευρώ στη διάρκεια της περιόδου.

  Η εταιρεία τόνισε πως πρόκειται για απομείωση της υπεραξίας της Philips Respironics, των αναπνευστικών δραστηριοτήτων και ότι οφείλεται σε αναθεωρήσεις των εκτιμήσεων της επιχείρησης.

  Η Royal Philips τόνισε ότι οι πωλήσεις του ομίλου για το τρίμηνο αναμένεται να διαμορφωθούν στα 4,3 δισ. ευρώ. Τόνισε δε πως ως αποτέλεσμα των χαμηλότερων προβλέψεων αναμένει προσαρμοσμένα ΕΒΙΤΑ στα 210 εκατ. ευρώ.

  Πρόσθεσε δε ότι αν και αναμένει ένα καλύτερο δεύτερο εξάμηνο, βλέπει να συνεχίζονται οι διακοπές της εφοδιαστικής αλυσίδας και η επιδείνωση του μακροοικονομικού κλίματος.

  "Η Philips τώρα αναμένει μεσαίου μεγέθους μονοψήφιο ποσοστό μείωσης των συγκρίσιμων πωλήσεων για το δ΄ τρίμηνο", ανέφερε η εταιρεία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ