Δευτέρα, 10-Οκτ-2022 10:47
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Ο Πούτιν είναι ένας τρομοκράτης που μιλάει με πυραύλους

Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα δήλωσε ότι τα ρωσικά πυραυλικά πλήγματα σε όλη την Ουκρανία τη Δευτέρα δείχνουν ότι ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν "είναι ένας τρομοκράτης που μιλάει με πυραύλους".
"Πολλαπλά ρωσικά πυραυλικά πλήγματα σε όλη την Ουκρανία. Η μόνη τακτική του Πούτιν είναι η τρομοκρατία σε ειρηνικές ουκρανικές πόλεις, αλλά δεν θα διαλύσει την Ουκρανία. Αυτή είναι και η απάντησή του σε όλους εκείνους που θέλουν να μιλήσουν μαζί του για ειρήνη: Ο Πούτιν είναι ένας τρομοκράτης που μιλάει με πυραύλους", έγραψε ο Κουλέμπα σε ανάρτησή του στοTwitter.
Multiple Russian missile strikes across Ukraine. Putin’s only tactic is terror on peaceful Ukrainian cities, but he will not break Ukraine down. This is also his response to all appeasers who want to talk with him about peace: Putin is a terrorist who talks with missiles.
— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) October 10, 2022