Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 06-Οκτ-2022 15:12

  Η Peloton θα προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση του προσωπικού της

  141235824
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Peloton Interactive σχεδιάζει να περικόψει περίπου το 12% του εργατικού δυναμικού της στον τέταρτο γύρο απολύσεων μέχρι στιγμής φέτος, τόνισε Wall Street Journal, επικαλούμενη δήλωση της εταιρείας, σύμφωνα με το Reuters.

  Οι περικοπές των 500 θέσεων εργασίας ανακοινώθηκαν στο προσωπικό και οι μειώσεις θα αφήσουν την Peloton με περίπου 3.800 υπαλλήλους παγκοσμίως, αναφέρει το δημοσίευμα.

  Ο διευθύνων σύμβουλος Barry McCarthy, ο οποίος ανέλαβε τον Φεβρουάριο, θα δώσει στην μη κερδοφόρα εταιρεία άλλους έξι μήνες περίπου για να αλλάξει σημαντικά την πορεία της και, αν αυτό αποτύχει, η Peloton πιθανότατα δεν θα είναι βιώσιμη ως αυτόνομη εταιρεία, ανέφερε το δημοσίευμα. Η Peloton δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

  Η περικοπές αυτές σηματοδοτούν την τελευταία σημαντική κίνηση της Peloton να μειώσει το λειτουργικό της αποτύπωμα και ότι τα στελέχη θα επικεντρωθούν τώρα στην αύξηση των εσόδων, ανέφερε η WSJ, επικαλούμενη τον διευθύνοντα σύμβουλο.

  Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία δήλωσε ότι θα περικόψει περίπου 2.800 θέσεις εργασίας για να αναζωογονήσει τις πωλήσεις που υποχωρούν και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των επενδυτών.

  Η Peloton, η οποία έχει εμπλακεί σε μια σειρά από μειώσεις τιμών και ανακατατάξεις κατά τη διάρκεια του έτους, μείωσε περίπου 570 θέσεις εργασίας στη μονάδα Tonic Fitness Technology τον Ιούλιο και 800 θέσεις εργασίας τον Αύγουστο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ